Din 2008, se desfășoară în România un ”festival al blogurilor autohtone” care are menirea de a recunoaște public și de a premia cele mai bune bloguri de la noi din țară. Pentru a se face o diferențiere clară și o jurizare corectă, blogurile sunt împărțite pe categorii de domenii, unele fiind alese câștigătoare prin votul unui juriu, altele fiind alese câștigătoare prin votul de popularitate al utilizatorilor de Internet.

Anul trecut am câștigat locul 3 la categoria ”Comunicare și Social Media – Blog de companie” cu blogul pe care l-am creat pentru agenția de turism la care lucram în acea perioadă. Cum am reușit aflați din interviul dat către Cariere Online. Sunt curioasă dacă blogul respectiv va câștiga și sub ”conducerea” altor persoane, mai ales că atunci am câștigat doar la o lună de la lansare, iar acum a trecut mai bine de un an.

Lăsând această categorie la o parte, sunt curioasă și cum ne vom mișca anul acesta la celelalte categorii cu noile proiecte.

De astăzi până pe 7 martie vă puteți nominaliza blogurile pe categoriile aferente, iar la sfârșitul lunii martie ne vom celebra câștigătorii într-o petrecere specifică Roblogfest.

Succes tuturor!