Am primit zilele trecute de la Libris un album minunat de amintiri intitulat „Papuceii roz – Primul an din viata fetitei mele”. Pe langa faptul ca e super dragalas, e destul de cuprinzator si atractiv, iar in plus contine si versuri pentru cei mici.

Are multe capitole in care voi pastra cu drag amintiri despre Maria Rebeca: nastere, primele zile acasa, botez, primele dati cand a facut ceva, primele ei sarbatori, momente importante in crestere, plus amintiri periodice pana la un an.

Mi se pare foarte buna ideea de a pastra un astfel de album al bebelusului, pe care sa il fac cadou fetitei mele cand va creste mare. Va vedea atunci fotografii de cand era mica si va afla detalii importante din viata sa de bebelus. Ma gandesc ca va fi fain sa il pastreze si sa il arate si ea copiilor ei. Ei, nu stim ce tehnologii vor fi pana atunci, insa mie una mi-e tare drag acest album pe care il voi completa constiincioasa si il voi pastra cu atentie pana ce va creste Rebeca suficient de mare.

Voi aveti un astfel de album cu amintiri pentru copiii vostri? Daca inca nu aveti, va puteti lua unul din libraria online.