Joia aceasta începe un maraton de reduceri și de oferte pentru părinți și copii. Și asta pentru că, în perioada 20 – 23 noiembrie 2014, are loc la Palas Mall Iași evenimentul Baby Fest, la care suntem și noi parteneri. Practic, va fi ocazia perfectă de a cumpăra cele mai moderne produse și servicii pentru copii, la un preț accesibil, plus de a participa la o tombolă cu premii.

Festivalul va fi structurat pe 4 direcții de interes:

BabyFest | Expo – Zona in care companii din industria de profil vor expune si comercializa imbracaminte, incaltaminte, jucarii, produse de puericultura mare (carucioare copii, scaune masina, landouri/scoici, mobilier camera copii, patuturi, mese infasat, etc.) si mica (produse pentru baie si igiena corporala, articole pentru sanatatea si cresterea copilului, alimentatie si nutritie, articole hranire etc), produse de ingrijire si vestimentatie gravide, societati de asigurari si servicii bancare de economisire

BabyFest | Edu – Companii ce au ca specific componenta educationala vor promova si comercializa servicii si materiale educationale. Vor fi prezente: scoli si gradinite private, servicii after school, agentii de baby-sitting, ateliere de creatie, scoli de dans, edituri si librarii, asociatii non-profit.

BabyFest | Medical – Furnizori de produse si servicii ce activeaza in industria medicala (servicii maternitate, obstetrica si ginecologie, pediatrie, companii celule stem, stomatologie copii, psihologia copilului si a familiei) vor expune si prezenta servicii specifice.

BabyFest | Entertainment – Vor fi desfasurate activitati de entertainment precum: teatru de papusi, concursuri interactive de creatie pentru copii, face painting, entertaineri (mascote, personaje desene animate etc.), tombole cu premii in produse pentru vizitatorii festivalului, discoteca pentru copii.

Mai multe informații despre eveniment: www.babyfest.ro și www.facebook.com/BabyFestExpo