BNE – un real succes

bne

Dupa cum va spuneam intr-un post anterior, in data de 5 martie 2009, JCI a organizat la Iasi Business Network Event, cel mai mare eveniment de business din Iasi. Au fost prezenti in jur de 70 de oameni de afaceri din Iasi, veniti cu scopul de a gasi parteneri de afaceri si a discuta oportunitati de viitor.

Evenimentul a inceput „acasa” la partenerul evenimentului, si anume la showroom-ul Palas, unde am avut ocazia timp de o ora sa aflam ce se afla in spatele mult controversatului proiect, sa vedem doua apartamente la scara reala exact asa cum vor fi in cladirile de blocuri ce se vor construi,  sa bem o cafea si sa schimbam pareri langa macheta proiectului Palas. Chiar va recomand sa mergeti pe esplanada Teatrului Luceafarul pentru a vizita showroom-ul Palas.

Apoi, ne-am indreptat spre Hotel Ramada unde pentru doua ore am schimbat carti de vizita, ne-am prezentat afacerile si le-am ascultat pe ale celorlalti si am discutat impreuna posibile parteneriate. Asezati fata in fata, am avut la dispozitie cate 5 minute per echipa sa schimbam pareri, dupa care treceam mai departe la alti si alti oameni de afaceri.

Dupa o noua „colectie de carti de vizita”, am plecat toti la Crama Cetatuia pentru a continua discutiile la un business lounge.

Sincere felicitari organizatorilor si tuturor celor care au fost prezenti si astept cu mare nerabdare urmatorul Business Network Event.

Mai multe fotografii de la eveniment aici.

Share:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle+

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.