După cadourile pentru bebeluși și cele pentru copii între 1 și 3 ani, vin, evident, ideile de cadouri pentru copii între 3 și 5 ani. Unele dintre cadourile de pe ultima listă merg și la această etapă de vârstă, în funcție de dezvoltarea și de pasiunile copilului, așa că nu uitați să aruncați un ochi și pe celelalte articole pe tema asta!

De la această vârstă, pasiunile și activitățile copilului sunt din ce în ce mai multe și mai variate. Copilul începe să facă activități sportive și își alege sportul preferat, indiferent că vorbim de balet, fotbal, arte marțiale, echitație, tenis ș.a.m.d. Fie că alegeți obiecte speciale pentru aceste sporturi, fie că alegeți o bicicletă, o pereche de role sau un joc, Decathlon rămâne Raiul echipamentelor sportive și de relaxare.

Ce spuneți și de un ceas pentru copii? Poate fi ceas normal sau smartwatch. Le găsiți pe Ceasuri Copii sau xKids.

Ce le mai place copiilor? Să se costumeze în diferite personaje! Așa că un costum de carnaval e unul dintre cadourile lor preferate. Bineînțeles, alături de articole de petrecere pe gustul lor.

 

Un alt lucru care le place mult copiilor sunt stickerele de perete. Pot fi cu numele lor, cu personajul preferat, cu animalul îndrăgit, cu un decor creativ pentru ei. Noi vi le recomandăm pe cele de la DecoStick, de unde le-am luat și noi pe ale noastre.

Desigur, vă recomandăm să aruncați câte un ochi și pe site-urile specializate în cadouri, la categoriile copii, cum ar fi: Shopaho, Giftology sau Ideaplaza. Și, evident, pe Elefant, mall-ul online al familiei, cu reduceri speciale la articolele pentru copii.

noriel.ro%20

Bineînțeles, bifați musai site-urile de jucării pentru copii: Noriel, BestKids, Nichiduță, Ookee, Jucărie – sunt doar câteva dintre ele și poate cele mai reprezentative. Le-am luat pe toate la rând și am adunat aici câteva idei de jucării care pot fi oferite cadou copiilor cu vârste între 3 și 5 ani: un puzzle circular, o masă de toaletă cu scaun, un centru medical, un calendar magnetic, un binoclu, semne de circulație, corturi de joacă, bucătării, roboți, păpuși, spații de joacă gonflabile sau locuri de joacă, trambuline, figurine, fermă cu animale, căsuțe de jucărie, wader park, joc Creionul fermecat + Puzzle, tablă de scris, jucărie gigant, set de plastelină, set nisip kinetic.

Ca la fiecare final de articol pe această temă, vă reamintesc de cărți. Azi vă povestesc despre site-ul Librărie pentru pici, unde găsiți cărți pentru copii, în română și în engleză, împărțite pe vârste și pe tematici. În plus, veți găsi și o categorie cu multe jucării interactive, care sigur vă vor face cu ochiul!