Imi aduc aminte cand eram insarcinata si cum vorbeam aproape non-stop cu Rebeca. Aveam acel zambet larg pe fata si cu o voce calda ii vorbeam, o alintam si ii spuneam cat de mult o iubesc, mangaindu-mi cu mana burtica. De abia asteptam zilele in care trebuia sa merg la controlul medical, deoarece o puteam vedea si, mai ales, ii puteam auzi bataile inimii. Acele batai de inima din burtica sunt cele mai minunate sunete pe care le poate auzi o femeie insarcinata. As fi dat orice sa pot sa le aud in fiecare zi. Sa pot sa stau acasa, in pat, alaturi de sotul meu, si sa ascultam impreuna ce sunete mai scoate bebelusul nostru in burtica.

Si cum tehnologia satisface toate dorintele mamicilor actuale si viitoare, a aparut pe piata un astfel de aparat cu sistem pentru ascultarea sunetelor din burtica. Pfff, ce as da timpul inapoi sa fi avut si eu un astfel de dispozitiv cand eram insarcinata!

Aparatul e prevazut cu doua seturi de casti, astfel incat sa auda doua persoane odata sunetele din burtica. Bineinteles, este recomandat sa il utilizati incepand cu a 21-a saptamana de sarcina, cand bebe e destul de mare ca sa se auda ceva.

Asa ca, dragi femei insarcinate, profitati din plin de aceasta noua si utila tehnologie si bucurati-va mai devreme si mai des de sunetele bebelusului din burtica voastra!

Foto: ebay.com