Lumea asta a parentingului începe să prindă din ce în ce mai mult contur. Și, până la urmă, așa și trebuie, că doar e cea mai grea meserie din lume. Mă bucur că și cei de la Evensys au înțeles importanța unui eveniment pe această nișă și au continuat să organizeze și anul acesta Social Media for Parents.

Ajuns la cea de-a treia ediție, evenimentul de anul acesta dedicat părinților activi în online va avea loc pe 22 iulie 2015, la Crowne Plaza Hotel București, iar noi ne bucurăm să fim unul dintre blogurile partenere.

Dacă ai sau vrei să ai un blog de parenting vizibil, dacă vrei să te întâlnești cu alți bloggeri părinți, dacă vrei să afli cum procedează ceilalalți și, mai ales, dacă vrei să afli de la specialiști în comunicare online care sunt trendurile și metodele corecte în social media pentru părinți, atunci e musai să te înscrii la eveniment. Tot ce trebuie să faci este să soliciți o invitație gratuită de pe site-ul evenimentului. Sau, dacă ți-e mai simplu, avem și noi două invitații de dat. Scrie-ne, spune-ne că vrei să mergi și de ce le meriți tu, și noi ți le oferim cu drag!

Speakerii evenimentului sunt oameni dragi mie, pe care îi cunoști și tu, cu siguranță, din online: Urania Cremene (Parenting Trainer, Speaker and Coach, conferinteleuraniacremene.ro), Ana Nicolescu (Blogger, Mămica Urbană), Otilia Mantelers (Parenting, Connection Instructor), Oana Bulexa (Managing Director, MSLGroup The Practice), Alexandru Negrea (Consultant, Social Media). Ei îți vor vorbi despre povești de succes, tehnici de promovare a blogului, exemple concrete, strategii și campanii pe Facebook, plus tot ce ar trebui să știi dacă ești un părinte cu blog.

Așadar, nu mai sta pe gânduri! Te așteaptă o zi de networking și informații prețioase despre social media și parenting în România! Înscrie-te aici!

Foto: primarycareofappleton.com