La începutul lui ianuarie scriam acest articol, prin care anunțam schimbările care vor avea loc în 2017 la capitolul radio. Tocmai aflasem atunci că voi face emisiunea de linie singură și încă mă obișnuiam cu acest gând. Doar că, între timp, mi-am dat seama că nu mă voi putea obișnui, pentru simplul motiv că nu îmi place să fac animație singură timp de trei ore. Și am tot timpul acest principiu pe care îl respect cu sfințenie: Nu face niciodată ceva ce nu îți mai place sau nu te mai reprezintă! Pentru că știu că nu iese bine și că nici o sumă de bani nu ar putea compensa plăcerea.

În plus, am făcut o mică analiză personală și m-am gândit la motivul pentru care m-am apucat de radio și, totodată, ce îmi doresc de la acest an. M-am apucat de radio ca să ies din depresia post-natală. Totodată, m-am apucat de radio ca să îmi îndeplinesc visul din copilărie de a vedea cum e să lucrezi la radio, dar nu am avut ca obiectiv o carieră în sine la radio. Acum că am ieșit din depresie și că mi-am făcut și ,,damblaua”, pot să privesc spre 2017 și să mă axez pe nevoile actuale, fie ele profesionale sau personale.

De asemenea, am analizat acel capitol extrem de important din viața fiecăruia numit ,,timp”. Mi-am dat seama că responsabilitatea unei emisiuni zilnice îmi ocupă mult prea mult timp și asta pentru că o emisiune presupune foarte multă pregătire, înainte, în timpul și după terminarea ei.

Pe scurt, nu mai am timp să fac ceva ce oricum nu mă mai reprezintă, așa că am luat hotărârea să opresc lucrurile aici. Unii i-ar spune nebunie, unii moft, alții curaj, însă e decizia mea și știu că e cel mai bun lucru pentru mine acum. Așadar, aceasta este ultima săptămână în care mă auziți în fiecare zi, de la 10:00 la 13:00, în Viva Cafe, pe 105 FM.

De la radio plec cu inima împăcată că, atât cât am fost acolo am dat tot ce e mai bun din mine. În plus, m-a ajutat să mă dezvolt într-o perioadă dificilă și mi-a adus în viață mulți oameni noi și minunați. Am învățat enorm de mult, de la partea tehnică a mixerului până la ce înseamnă în radio 20 de secunde. Bine, am învățat mult mai mult decât atât, dar le voi înșirui probabil cu altă ocazie, într-un alt context.

Închei prin a le mulțumi oamenilor minunați care au contribuit într-un fel sau altul la succesul emisiunii, începând cu colegul meu Radu Căciulă, continuând cu întreaga echipă și conducerea radioului în sine, dar și cu fiecare invitat care m-a lăsat să îl intervievez și cu care am creat legături atât de frumoase, precum și cu toți cei care m-au ascultat zilnic sau aproape zilnic în toată această perioadă.

Continuarea? Ei bine, nu vă rămâne decât să mă citiți în continuare și să aflați!