Vorbeam zilele trecute cu o alta viitoare mamica despre locurile in care ne putem distra si noi, femeile insarcinate. Si stateam si ma gandeam de ce oare trebuie sa ne izolam si sa nu mai facem lucrurile pe care le faceam inainte in materie de iesiri. Pai, e simplu: nu mai pot iesi intr-un club sa dansez cu prietenii sau nu mai pot iesi intr-o cafenea aglomerata cu fetele, pentru ca peste tot e fum. Si cand spun fum, ma refer la o groaza de fum, care imi patrunde in toate orificiile si in toti porii.

Fumatorii nu prea isi dau seama, dar fumul asta noi il simtit mult prea tare. Chiar mai tare decat atunci cand eram tot nefumatoare, dar neinsarcinate. Si asa as vrea sa ies cu sotul meu sa dansam, asa cum faceam inainte, sau sa stau cu orele prin restaurante si cafenele la o vorba cu fetele. Dar, din pacate, fumul din aceste locuri nu ma mai lasa sa fac asta, pentru ca il afecteaza pe bebe.

Oricum, cand intri intr-o cafenea lumea se uita ciudat la tine, pentru simplul fapt ca ai burta si ar trebui sa stai acasa. Dar de ce sa nu existe spatii unde sa se bucure si femeile de putina distractie, asa doar pentru ele? Ca si asa induram destule pe perioada sarcinii. De ce sa nu existe un club unde sa danseze si femeile insarcinate, fara sa fie inconjurate de fum, betivi sau badarani care se imping in tine si apoi se hlizesc?

Daca auziti de un astfel de loc, va rog sa imi dati un semn. Asa am o pofta de dans…

Sursa foto: fashionstylebatikofindonesia.blogspot.com