Cand esti din generatia noastra, ca parinte, nu ai cum sa nu fii fan Disney, fie ca e vorba de Disneyworld, de desenele animate Disney sau de postul de televiziune Disney Junior. Pentru ca ne plac desenele animate frumoase, educative, prin intermediul carora nu doar ne relaxam, ci si invatam ceva educativ.

Sambata aceasta, pe 23 mai, la ora 10:55, la Disney Junior are premiera „Miles in spatiu”, un nou serial animat de aventuri intergalactice pentru copii. Experti in spatiu, stiinta si tehnologie de la NASA, Jet Propulsion Laboratiry, Space Tourism Society si Google ofera consultanta producatorilor serialului, astfel incat animatia sa starneasca interesul copiilor pentru lumea spatiala. Scopul este sa ii inspire pe copii catre curiozitate si descoperire, teme centrale ale productiei, oferind in fiecare episod exemple de prietenie, munca in echipa, gandire critica sau importanta familiei si a sprijinului acesteia.

Creatorul si producatorul executiv al serialului este Sascha Paladino, iar Paul Demeyer semneaza regia acestuia, amandoi fiind nominalizati la cate un premiu Emmy.

In centrul povestii, copiii il vor cunoaste pe Miles Callisto, un baietel plin de entuziasm si extrem de curios, care descopera fascinanta lume a spatiului. In fiecare episod, copiii se vor putea bucura de doua povesti a cate 11 minute, spuse chiar de catre Miles.

Pana incepe primul episod, va las cu un video amuzant despre cum vad copiii acest loc fascinant numit spatiu:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politică de confidențialitate.
I Accept