E temporar, nu?

Am fost dintotdeauna o fire creativă și am căutat tot timpul să fac ceva diferit. Nu mi-a plăcut niciodată ideea unui job de la 9 la 5, a ședințelor matinale și a salariului venit o dată pe lună. Însă am trecut și eu prin câteva joburi, pentru că viața înseamnă experiență și experiența se învață în timp. Evident, nici cât am fost angajată nu am putut sta cu un singur job, ci am combinat freelancingul cu jobul zilnic.

Când eram întrebată de cunoscuți cu ce mă mai ocup și pe unde mai lucrez, începeam prin a le spune de job. Reacția lor, de fiecare dată, era o întrebare însoțită de o ridicare din sprânceană: ”Dar, e temporar, nu?”. Nu înțelegeam prea bine atunci de ce primesc reacția asta, deoarece mie îmi plăcea ce făceam și eram bucuroasă că pot combina toate proiectele mele. Însă acum, după câteva luni, când am business-ul meu și mă ocup doar de el, am înțeles perfect reacția acelor oameni.

Pur și simplu nu sunt făcută să fiu angajată, mai ales în stilul clasic! Pentru că eu trebuie să mă mișc tot timpul, pentru că uneori vreau să lucrez din pat, pentru că de cele mai multe ori ador să scriu textele de PR noaptea, pentru că îmi place să fac mai multe lucruri deodată, pentru că sunt și mai creativă în spațiile pe care mi le decorez singură, pentru că nu am nici o problemă în a mânca direct de pe birou, pentru că nu îmi place să dau nimănui socoteală că fac shopping în mijlocul zilei și că muncesc după 12 noaptea, pentru că nu vreau să depind de nimeni financiar și profesional.

Așa că, da, a fost temporar! Iar capitolul ”job” s-a încheiat pentru totdeauna. A fost o experiență, am învățat, dar mi-e mai bine pe stilul meu. Mult mai bine! Și toți cei care au trecut prin această experiență știu foarte bine despre ce vorbesc, nu?

Sursa foto: liquidiris.com

Share:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.