Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Martie este o lună magică – este luna în care femeile se simt iubite, admirate, curtate. Pe scurt, simt că prind aripi!

Acest mister unic al lunilor de primăvară m-a inspirat să creez proiectul meu de suflet „Portret de Femeie Frumoasă”, aflat anul acesta la cea de-a treia ediție.

Acest proiect fotografic este dedicat tuturor femeilor, indiferent dacă sunt mame mature și puternice sau tinere fragile și energice, gata să îmbrățișeze provocările vieții. Pentru toate, shooting-ul acesta este un prilej de răgaz, pentru a se bucura de frumusețea de a fi femeie.

Așadar, te invit în studio la o ședință foto inspirată de farmecul primăverii. Poți veni singură sau însoțită de mama ta, de o prietenă sau chiar de copilul tău. Am pregătit două decoruri speciale, pline de culori și lumini.

Proiectul se desfășoară în perioada 1 – 31 martie 2020, iar ședințele foto vor fi realizate la Fotograf Irina Mocanu Studio (Bd. Chimiei 7B, River’s Tower, parter).

Tot ce trebuie să faci este să mă suni la 0744.602.806 sau să scrii la [email protected] și să alegem împreună momentul perfect! Tot la acest număr și la această adresă de e-mail îți voi oferi toate informațiile de care ai nevoie și toate răspunsurile la întrebările tale!

Te aștept să imortalizăm împreună frumusețea!