Cum ar fi să faci o faptă bună în timp ce speli vasele?

Și? Ai mâncat? Păi atunci să-ți fie de bine și să ai energie pe ziua de azi! Dar… știi? Dacă tot pui la spălat farfuria din care tocmai ai mâncat, măcar fă un gest frumos și ajută-i și pe alții să se bucure de o masă caldă și bună, așa cum tocmai ai savurat tu.

Nu, nu, nu trebuie să le gătești tu altora și nici să donezi bani sau mâncare! Trebuie doar să te duci frumușel să cumperi orice produs Fairy din magazinele Profi din țară, iar ei rezolvă totul mai departe. Oricum trebuia să speli vasele, nu? Măcar să faci și o faptă bună, zic! Și uite așa, farfuria ta devine mai curată, sufletul tău mai împăcat, iar inima unor oameni se umple de bucurie și de mulțumire pentru gestul tău frumos.

Cum funcționează toată treaba asta? Ei bine, de la începutul lunii aprilie până la finalul lunii iunie 2019, Fairy se implică din nou în comunitate și susține cauze locale din întreaga țară. De data aceasta, a lansat campania „Fairy donează mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile”, prin care va oferi câte o masă caldă pentru fiecare produs Fairy cumpărat de tine din magazinele Profi din întreaga țară.

Timp de patru luni, Fairy va asigura, prin Asociația „O masă caldă”, Fundația „Emanuel” și Fundația World Vision România, peste 10500 de mese calde pentru persoanele aflate în situații vulnerabile din toate zonele țării. În zona Moldovei, donațiile vor merge către Asociația „O masă caldă”, care va oferi mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile din Adjud, județul Bacău.

De ce campania Fairy?

Cine mă cunoaște, știe că nu prea scriu despre campanii sociale și că îmi aleg foarte atent asocierile. Îmi place să donez fără să fac tam-tam pe tema asta și evit să scriu despre subiect, pentru că la câte campanii sociale și caritabile există în jurul meu, aș scrie preponderent despre ele. Am ales să scriu despre campania inițiată de Fairy pentru că este un brand pe care eu îl folosesc și pentru că apreciez de ani de zile activitățile diverse pe care le face atât pentru comunitate, cât și pentru mediu. Și apreciez că le face pe toată perioada anului, nu doar în preajma Crăciunului.

Am decis să scriu despre campanie și să îndemn cât mai mulți oameni să se implice, pentru că efortul este minim, iar impactul este major. Așa că te provoc și pe tine să mergi în cel mai apropiat magazin Profi, să cumperi orice produs Fairy, să îți faci o fotografie acolo și să îndemni la rândul tău cât mai mulți oameni să ofere mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile.

Împreună putem să oferim oamenilor care au nevoie de hrană mese calde și delicioase, așa cum e normal să fie în fiecare casă! Și te asigur eu că vei spăla vasele cu mai mult spor, iar inima îți va fi mai plină de bucurie și de bunătate, când știi că datorită ție cineva se bucură de o binemeritată masă caldă.