Mi-a plăcut acest concept din prima clipă în care l-am auzit: ”Tabără de creativitate în mijlocul orașului”, așa că am acceptat cu drag să fim parteneri media ai centrului de dezvoltare a creativității, Creative Arts.

Tabăra începe luni, 13 iulie 2015, și are loc în Grădina de Vară de pe strada Olari nr. 23, zona Foișorul de Foc din București. Aviz centrelor de activități pentru copii din toate orașele din țară, ca să implementeze și ele astfel de acțiuni, pentru că nevoie există, atât din partea copiilor, cât și a părinților.

Grupele sunt formate din minim cinci copii, cu vârsta de minim cinci ani, iar înscrierile se fac pentru cel puțin o săptămână de activități.

Există două tipuri de program:
Program scurt (09:00 – 13:00), care include un atelier de creație, o gustare și o activitate interactivă pe zi: 220 lei/săptămână;
Program prelungit (09:00-18:00), care include atelierul de creație, două gustări, o activitate interactivă, masa de prânz și program de lecții/ieșiri în parc, ieșiri la muzeu sau la film: 335 lei/săptămână.

La programul scurt, se poate adăuga masa de prânz, pentru 15 lei/zi cost suplimentar.

Activitățile sunt diverse și atractive în fiecare săptămână:
1. Săptămâna 13-17 iulie: ateliere de muzică și reciclare creativă, în care materialele reciclabile vor deveni instrumente muzicale, precum și workshopuri de capturare de sunete și măști;
2. Săptămâna 20-27 iulie: workshop de design interior și workshop de dezvoltare personală prin artă combinată;
3. Săptămâna 27-31 iulie: ateliere de bandă desenată și ateliere de dans;
4. Săptămâna 3-7 august: ateliere de artă plastică și ateliere de povești.

Dacă vă petreceți vara în București și vreți ca piticii voștri să se bucure de o vacanță creativă, înscrieți-i la Creative Arts, tabăra creativă din mijlocul orașului!

Pentru a consulta programul complet și toate informațiile necesare înscrierii, intrați pe site-ul Creative Arts sau sunați la 0721.321.890.

Foto: butterbin.com