Știi vorba aia cu „Once you go black, you never go back”? Ei bine, fix așa sunt eu cu Gioconda Medical Spa. Odată ce am experimentat cea mai de top clinică, nici măcar nu mă mai sinchisesc să întorc capul după altceva. Iar după câteva luni bune în care am lipsit de acolo, din varii motive (mi-am lansat cartea, am stat acasă cu Rebeca în vacanță și m-am ocupat de diferite proiecte), m-am întors tot la Gioconda să îmi continui obiectivul de slăbire.

Pentru cei care nu știu sau care au uitat, am slăbit 15 kilograme din noiembrie până în aprilie și asta datorită procedurilor de slăbire de la Gioconda Medical Spa și a dietei personalizate pe care am primit-o tot de acolo, în urma diagnosticului stabilit de medicul nutriționist din clinică. Cum ziceam mai sus, din aprilie până în octombrie, nu am mai apucat să ajung la proceduri. Ai crede că am pus la loc cele 15 kilograme, nu? Ei bine, nu! Din contră! M-am menținut și am pus pe mine doar aproape 3 kilograme, adăugate lejer prin pofta omului aflat pe drumuri în vacanța de vară. Nu am făcut mișcare (cu excepția alergăturii zilnice după fiică-mea) și nici nu am urmat o dietă anume. Am respectat pur și simplu principiile generale ale unui stil de viață sănătos prescrise de medicul de la Gioconda și m-am bucurat de efectul pe termen lung al procedurilor de slăbire din clinică.

Acum că Rebeca s-a întors la grădiniță, iar mie îmi era teribil de dor de timpul pentru mine petrecut acolo, am revenit la „treabă”, ca să dau jos și restul de kilograme rămase. Și de centimetri, evident! Și e vorba de un pic mai mult decât de slăbit! E vorba, în primul rând, de slăbit sănătos, de stil de viață, de tonifiere, de fermitate, de eliminare a toxinelor, de îndepărtare a vergeturilor, de piele frumoasă și, da, de relaxare și de răsfăț! E acel timp doar pentru mine cu care vă înnebunesc eu tot timpul, în care meditez, citesc, dorm și mă las răsfățată de personalul de la Gioconda. Timp în care, cel mai important lucru e că slăbesc cu rezultate imediate și pe termen-lung!

Cred că e mare lucru să știi cum să te răsfeți și cum să fii răsfățată! Iar mie îmi place că fetele de acolo îmi știu toate tabieturile, toate preferințele, toate nevoile. Știu ce intensitate prefer la aparate, știu că nu îmi place ceaiul de mentă, că prefer să citesc în timpul procedurilor, că îmi trebuie două prosoape la capsulă sau că dușul meu durează doar două minute. Iar combinația dintre răsfăț și rezultate vizibile la slăbire este fix ce are nevoie orice om pentru a se simți motivat să continue și să se simtă al naibii de bine în pielea lui. Pentru că ăsta e sentimentul: slăbești și simți că poți muta munții, că ești sănătoasă și că emani frumusețe prin toți porii!

Dacă vrei să trăiești și tu sentimentele astea (normal că vrei), indiferent că ești femeie sau bărbat, zic să pui mâna pe telefon și să te programezi la întâlnirea cu medicul de la Gioconda Medical Spa, care îți va face evaluarea inițială și îți va stabili diagnosticul și planul de tratament, ca să ajungi la greutatea dorită! Cum care e numărul? 0232-212-411 sau 0720-550-426! Hai, ne vedem acolo, da?

Foto: Fotograf Irina Mocanu Studio