Când mi-am luat în primire numele nou de familie, a trebuit să îmi schimb, pe lângă buletin, adresa de e-mail, linkurile, username-urile rețelelor de socializare și tot așa. Evident, ca orice om care ține la numele lui, am căutat pe net să văd cine mai are numele ăsta și la ce situații să mă aștept pe viitor.

Așa am descoperit că există în România o cântăreață pe care o cheamă tot Andreea Ignat. Evident, mult mai tânără și cu mult mai multe… Like-uri decât mine. I-am ascultat și eu vreo două piese să văd dacă ne potrivim și la stil, nu doar la nume, dar s-a dovedit că la capitolul muzică nu suntem deloc pe aceeași lungime de undă. Și am lăsat-o așa. Adică mi-am luat domeniu cu Andreea Ignat și mi-am văzut de drum.

Noah, toate bune și frumoase până când, la scurt timp, primesc un e-mail: ,,Bună ziua! Mă interesează să știu dacă dați lecții de canto și cât costă”. Evident, prima dată am început să râd. Dacă ar ști biata fată cum cânt, probabil m-ar întreba cât vreau ca să NU îi dau lecții de canto. Mi-a picat fisa că e o încurcătură cu domnișoara cântăreață, așa că i-am explicat fetei să dea scroll la căutările pe Google și să caute o altă adresă de e-mail.

Nu după mult timp, faza s-a repetat. De mai multe ori, atât pe e-mail, cât și pe telefon. ,,Bună ziua! Andreea Ignat? Aș dori și eu câteva lecții de canto! Cât costă?”. Și stai și explică fiecăruia că tu nu ești aia de o caută ei, că tu poți da, eventual lecții de scris, dacă vor musai lecții. După ce le explicam că eu nu sunt cântăreața în cauză, deveneau extrem de confuzi, spunându-mi că așa au găsit pe net. Da, maică, așa scrie pe net la prima poziție din căutări, că pe mine mă interesează SEO, branding și toate cele. Dar, dă și tu un click să vezi despre ce e vorba, apoi dă scroll până o găsești pe simpatica profesoară de canto!

Ieri iar m-a sunat o fată. Era plină de emoție că vorbea la telefon cu marea cântăreață Andreea Ignat. Am dezamăgit-o repede, apoi am căutat pe net numărul idolului său și i l-am dat: 0732-225-578. Chiar și adresa de e-mail: [email protected] Sunt publice, deci nu vă gândiți că fac vreun lucru rău distribuindu-le. Numai de le-ar găsi cine trebuie și de nu mi-ar mai cere mie lecții de canto!

Și dacă asta ar fi tot. Dar, oamenii mă sună nu numai pentru lecții de canto, ci și din alte motive despre care am mai scris aici.

Foto: beatboxstudio.co.uk