Oricât de mult susțin eu sus și tare că nu îmi place ca fiică-mea să o dea pe ”prințesisme”, tot mă topesc un pic când văd acele rochițe în miniatură, atât de simpatice și atât de atractive, încât cu greu te poți abține să nu i le iei pe toate. Rebeca are un dressing întreg de rochițe și am de gând să păstrez acel ”loc sfânt” oricât mai pot.

Și cum, atunci când văd ceva care îmi topește inima vreau să împărtășesc cu voi, astăzi vă voi spune povestea celor de la Petite Coco, un shop cu hăinuțe elegante pentru fete și băieți cu staif. Ei bine, Petite Coco sunt pe piață de 5 ani de zile, iar de curând au lansat o super colecție, intitulată ”A party for Daisy”, cu o temă inspirată din ”Marele Gatsby”.

Fetițele care aleg hăinuțele de la Petite Coco, vor avea parte de rochițe din voaluri brodate sau imprimate, materiale vaporoase și fluturi lucrați manual, dar și rochițe flapper cu pene, în stil Charleston. Bineînțeles, toate modelele au și accesorii elegante asortate, cum ar fi botoșei, bentițe, bolerouri.

Băiețeii au parte de ținute dandy-retro-chic, combinând perfect eleganța hainelor cu veselia jucăușă a copilăriei.

Așadar, dacă aveți nevoie de hăinuțe elegante de ocazie pentru prichindeii voștri, aruncați un ochi pe Petite Coco.

Foto: petitecoco.ro