Știți copiii ăia care dorm tot timpul cu o jucărie de pluș și care nu concep să adoarmă fără ea? Ei bine, tot așa sunt și eu, numai că, în cazul meu, e vorba de o pernă mică și de o diferență considerabilă de ani. Toată viața am dormit cu o pernă mică în brațe și am cărat-o după mine peste tot pe unde am călătorit. Când îmi cade din brațe în timpul somnului și nu o mai găsesc, mă trezesc și îmi sare somnul până ce perna ajunge din nou în brațele mele.

Bineînțeles, de-a lungul anilor am tot schimbat pernele, pentru că se deteriorau de la atâta uzat și spălat. La începutul lui decembrie ajunsesem din nou la ideea că perna mea trebuie înlocuită de una nouă, care să îmi facă somnul mai frumos în următorii ani. Așa că, pornisem în căutarea partenerei mele de somn. Când, de ziua mea, primesc prin curier un cadou de la Art Decor, un atelier de manufactură care creează decorațiuni textile încă din 1992. Deschid pachetul și… acolo era EA, noua mea parteneră de somn dulce, noua mea pernă absolut superbă, lucrată manual pentru colecția specială de Crăciun.

Aveam bucuria unui copil în dimineața de Crăciun, când își deschide cadoul și găsește fix ceea ce își dorea și avea nevoie. Ce-i drept, mi-a luat un pic să îi explic fiică-mii că e un cadou pentru mine, pentru că ea deja luase perna în brațe și o strângea puternic cu zâmbetul pe buze. Era perna mea, cea care avea să îmi ofere acel somn liniștit de care are nevoie orice mamă, pentru a se trezi cu zâmbetul pe buze.

De atunci, nu ne-am despărțit deloc și recunosc că mi-a făcut nopțile mai odihnitoare și mai plăcute. Pe lângă faptul că arată cel mai frumos dintre toate pernele pe care le-am avut până acum, are și o calitate deosebită, care face imediat diferența. Poate și de aceea stocul s-a epuizat imediat, iar pernă ca a mea nu mai e de găsit momentan! Însă, pe site-ul Art Decor veți găsi o sumedenie de produse textile de calitate pentru decorarea casei voastre în 2016: covoare de lână, lenjerii de pat, perne, cuverturi, fețe de masă, draperii, perdele, accesorii, precum și multe produse la reducere.

Și cât vă bucurați de produsele din magazinul online, vă lansez provocarea propusă chiar de Art Decor: pe voi ce vă inspiră când alegeți decorațiuni textile pentru casa voastră?