Începutul de decembrie vine cu o veste bună pentru studenţii pasionaţi de PR, mai ales dacă îşi doresc şi o carieră în domeniu. PRbeta vine la Iaşi cu 6 specialişti în Comunicare şi Relaţii Publice, care vor susţine workshopuri gratuite pentru studenţi: Alexandru Negrea, Social Media Manager BCR, Monica Jitariuc, Head of Social Media la The Practice, Victor Kapra, consultant în comunicare online, Corina Săftescu, profesor asociat la Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul UVT, Dragoş Alexa, consultant de marketing şi strategii de comunicare, Răzvan Baciu, Owner la Compania de Online.

Pe lângă aceste workshopuri, participanţii au posibilitatea de a se înscrie şi la unul dintre internshipurile oferite de companiile din Iaşi înscrise în program.

Cursurile durează 4 ore/zi şi se întind pe o perioadă de 6 zile. Studenţii care doresc să se înscrie o pot face fie prin e-mail la [email protected] (cu următoarele informaţii: nume, prenume, oraş, motivul pentru care vrea să participe şi CV-ul), fie pe site-ul evenimentului.

Interviurie au loc în perioada 26 – 30 noiembrie, iar workshopurile au loc între 3 şi 8 decembrie, aşa că trebuie să te grăbeşti şi să aplici până duminică!

Mult succes!