Anul trecut, pe vremea asta, eram la Palas, bucurându-mă de un week-end întreg dedicat Zilei Internaționale a Cafelei. Eu una sunt o mare băutoare de cafea și sincer nu mi-aș putea imagina diminețile fără aroma incitantă și gustul savuros de cafea. Așa că, și anul acesta sunt ”prezentă la datorie”, evident, tot la Palas.

Noutatea de anul acesta constă în cel mai mare mozaic din pahare de cafea, care va reda chipul lui Marilyn Monroe. 12.895 de pahare, 1.700 de litri de cafea, 900 de litri de lapte și 12 ore de muncă, iar rezultatul se va putea admira duminică, la Palas Mall.

Bineînțeles, nu vor lipsi ofertele speciale la cafea din cafenelele complexului și activitățile menite să atragă cât mai mulți clienți: prezentări, expoziții, demonstrații, cocktailuri și degustări.

O altă chestie care îmi place mult este competiția de barista, unde cei mai buni barista din regiune se vor întrece în prepararea celei mai bune și mai atractive cafele. Vor fi workshopuri, degustări și sesiuni de pregătire susținute de campionul național de barista din 2013, Laurențiu Ștefan.

Așa că, dragi colegi pasionați și dependenți de cafea, ne vedem în week-end la Palas! E Ziua Internațională a Cafelei!