Ieri a fost ziua mea! Și mulți au încercat să dea de mine, dar nu au reușit. Să vă spun cum stă treaba de ziua mea și care e tradiția! Ei bine, de ziua mea, în fiecare an, devin complet egoistă și mă gândesc doar la mine. În fiecare an, de ziua mea, e vorba despre MINE.

Așa că, în fiecare an, de ziua mea, merg la salon și îmi fac o schimbare de look. Pe 17 decembrie în fiecare an am programare la Alina Fasolă, care îmi răsfață părul și îmi propune câte o schimbare de look.

De ziua mea merg la shopping și îmi cumpăr ceva doar mie. Nu un singur lucru, evident! Asta fac în orice altă perioadă a anului. Nu, de ziua mea îmi umplu mâinile de sacoșe cu multe cadouri doar pentru MINE!

De ziua mea mă relaxez și îmi acord mai mult timp personal. Timp de liniște, de răsfăț, de relaxare, timp de stat eu cu mine și atât. De ziua mea îmi încarc bateriile și nivelul de zâmbete.

De ziua mea petrec mai mult timp de calitate în familie, departe de muncă, telefoane și discuții care îmi iau efectiv din acest timp.

De ziua mea e musai să iau cina doar eu cu soțul meu, să bem un pahar de vin roșu și să ne bucurăm de clipe minunate în doi.

De ziua mea îmi permit să fiu egoistă și să mă gândesc doar la mine! O zi pe an! Așa că, nu vă supărați că în fiecare an, pe 17 decembrie, îmi țin telefonul departe și nu răspund la el. Sau că de ziua mea mă las alintată de familie și mă răsfăț așa cum îmi place mie!

Vă mulțumesc pentru toate gândurile și urările frumoase pe care mi le-ați trimis prin sms sau online și, mai presus de toate, vă mulțumesc pentru înțelegere!