Chiar dacă nu sunt cea mai grozavă gospodină din lume, sunt o fană a produselor de la Frarom și Brabantia. Pentru că îmi place să am în casă și în bucătărie lucruri faine și de calitate, pe care mă pot baza atunci când vreau să mă bucur de timp în căsuța mea. Și până la urmă, nu trebuie să fii nu știu ce gospodină ca să știi cum să folosești un tirbușon de vin de la Brabantia, nu?

Ei, și pentru că sunt așa o mare fană a lor și pentru că știu că o parte dintre cititorii blogului meu sunt designeri, m-am gândit să public comunicatul de presă prin care Brabantia anunță competiția internațională pentru designeri – ”Pimp Our Print”. Succes la creat!

Competiție internațională pentru designerii talentați
Brabantia, lider în industria de ustensile pentru casă, lansează un nou concurs

Ești pasionat de design și vrei să îți pui în valoare creativitatea? Participă la competiția internațională „Pimp Our Print” organizată de Brabantia, lider în industria de ustensile pentru casă şi câştigă Marele premiu ― o experiență VIP pentru două persoane la Salone Internazionale del Mobile 2014 (Milano)!

În perioada 3 septembrie – 21 octombrie 2013, Brabantia îţi oferă şansa să dezvolţi noul design pentru gama de produse distribuite inclusiv în România.

Competiția de anul acesta vine ca urmare a succesului campaniei de anul trecut, Design Your Bin, și este deschisă designerilor în afirmare din întreaga lume, indiferent de vârstă, experiență sau localizare geografică.

Brabantia își dorește un succesor pentru designul iconic al companiei, Patrice, creat de Patrice van Uden în anul 1970. Acest design s-a distins de la început prin suprapunerea florilor maro și cyclam pe un fundal portocaliu. Elementul floral a fost inițial desenat pe hârtie, tăiat și apoi schițat din nou, înainte de a fi imprimat în două culori, ceea ce i-a oferit o notă autentică, de lucru făcut de mână. Designul Patrice s-a dovedit a fi cel mai popular din întreaga istorie Brabantia.

Ai intrat deja în dispoziție creativă? Participă la concursul „Pimp Our Print” și dă frâu liber imaginației! Alege dintr-o gamă largă de stiluri și medii de expresie, inclusiv arta modernă, arta de stradă, fotografia, ilustrația, lucrul cu textile și detaliile handmade. Orice mediu este acceptat, atâta timp cât poate fi încărcat și reprodus digital. Designurile trebuie să fie creații originale și să fie încărcate pe www.brabantia.com/design în format JPG până pe data de 22 octombrie 2013.

Brabantia este unul dintre cei mai importanți furnizori ai Frarom Internațional Est, fiind distribuit în exclusivitate de noi pe piața din România începând cu anul 2009, şi de aceea compania noastră îi încurajează pe pasionații de design să participe la concursul care pune în joc numeroase premii.

Pentru mai multe informații despre competiția „Pimp Our Print”, puteți accesa site-urile www.frarominternational.ro sau www.brabantia.com/design.