Despre

Croitor de cuvinte

Cred că adevărata putere în viață și în business stă în relațiile dintre oameni și în poveștile lor. Cred că lumea e alcătuită din povești, iar noi, creatorii de conținut, trebuie doar să alegem cuvintele potrivite pentru a le spune și pentru a le face mai umane. Sunt Story Tailor și cos cuvinte de peste 15 ani.

Blogger

Cred în libera exprimare, în puterea cuvintelor și în sentimentul neprețuit pe care îl ai atunci când îi inspiri pe oameni să facă lucruri bune pentru ei și pentru ceilalți. Sunt blogger din 2005 și coordonez și comunitatea ieșeană de bloggeri, cu care fac periodic activări și evenimente.

Reviewer cărți & Autor de carte

Cred că lumea cărților este locul perfect în care putem evada, ca să trăim o mie de vieți, o mie de povești, o mie de experiențe. Cărțile, la fel ca scrisul, chiar au puterea să ne ofere răspunsuri atunci când nu le găsim în altă parte. Citesc peste 100 de cărți pe an și colaborez de 10 ani cu editurile din România. În 2017, am lansat și prima mea carte (Femei perfect de imperfecte), un volum colectiv de povești, iar momentan o pregătesc pe următoarea.

Trainer

Cred că toți oamenii au potențial și că au nevoie doar de cineva care să îi ajute să își găsească  vocea personală, să își descopere pasiunile și să învețe cum să își îmbunătățească abilitățile. Din 2006 sunt soft skills trainer certificat și îi învăț pe oameni să comunice corect, atât cu ceilalți, cât și cu ei înșiși.

Om de comunicare și PR

Cred că talentul e nimic fără pasiune și perseverență. Cred că fiecare om are o vocație. Și mai cred că vocația, talentul, pasiunea și perseverența îți oferă cariera care te face fericit. Din 2002, eu sunt fericită cu cariera mea în PR. Sunt Specialist Relații Publice și am propria firmă de PR. Asta e vocația mea: să scriu, să dezvolt relații, să organizez evenimente. Să ajung mai ușor și mai plăcut la oameni, să fac brandurile mai umane și să aduc oamenii împreună, în proiecte de impact.

Voice Over

Cred că atitudinea, tonul și vocea fac diferența. Sunt Voice Over și iubesc să îmi folosesc vocea în diferite proiecte, inclusiv în radio, acolo unde mi-am lăsat o bucățică de inimă.

Mamă

Cred că nicio activitate profesională nu este mai solicitantă, mai amuzantă și mai frumoasă decât așa-zisa „meserie de părinte”, mai ales atunci când ești o femeie divorțată. Sunt mama celei mai zâmbărețe, sociabile și rebele fete – Maria Rebeca, o năzdrăvană simpatică născută fix de Ziua Copilului, pe 1 iunie 2014.

Om

Cred că lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum te aștepți să fie. Cred că uneori ele sunt mult mai bune. Mai ales atunci când nu uiți să fii, înainte de toate, OM. Iar râsul este, de departe, cel mai bun medicament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.