Nu cred că există om în țara asta, mai ales dintre cei care iubesc cărțile, care să nu știe colecțiile de la Editura Polirom. Top 10+, Ego Proza, Biblioteca Polirom, Historia, Polirom Junior și multe altele, toate sunt volume care ne-au îmbogățit mintea și sufletul și care ocupă un binemeritat loc nu doar în biblioteca noastră, ci și în inimile noastre.

Cu toate acestea, cred că puțini sunt cei care cunosc și colecția Psihologia copilului & Parenting de la Polirom. Și știți deja câtă importanță acord eu cărților de parenting și celor de psihologia și dezvoltarea copiilor. Pe mine m-au ajutat enorm încă dinainte să rămân însărcinată și cred că e de datoria noastră ca părinți să ne informăm și să ne dezvoltăm constant, așa cum facem și în viața profesională. Păi n-am hotărât noi că parentingul a ca un al doilea job full-time? Că trebui să citești continuu, să te informezi, să mergi la evenimente, să te dezvolți ca părinte, așa cum te dezvolți și pe plan profesional? Așa că m-am gândit să vă aduc și vouă în atenție și în bibliotecă niște cărți de parenting. Și cum altfel, dacă nu printr-un concurs?

6 cărți de parenting de la Polirom pot fi ale voastre, după ce citiți ce vă povestesc mai jos! Evident, începem cu titlurile celor 6 cărți de parenting, ca să știți ce anume ajunge în mâinile voastre!

Inteligența emoțională a copiilor, de Lawrence E. Shapiro
Ajută-ți copilul să devină independent, de Gill Hines și Alison Baverstock
Învață să asculți, de Elena Bonchiș
Divorțul toxic, de dr. Richard A. Warshak
Copilul nostru este supradotat, de Franz J. Monks și Irene H. Ypenburg
Cum să formezi caracterul copiilor, de John G. Miller și Karen G. Miller

Buuun, acum că știți care sunt cele 6 titluri și ați dat deja click pe ele, ca să le vedeți descrierea, sunteți pregătiți pentru regulament.

Concursul începe azi, 3 iulie și ține două săptămâni, adică până pe 17 iulie inclusiv. Ce trebuie să faceți voi în perioada asta, ca să mă convingeți că aceste 6 cărți ar trebui să ajungă la voi? Ei bine, regula zice că trebuie să îmi lăsați aici un comentariu și să-mi răspundeți la treaba asta:

Care dintre cele 6 cărți v-a atras cel mai mult atenția și de ce vreți să o citiți? Și tare bine ar fi dacă mi-ați spune și de ce sunt importante pentru voi cărțile de parenting.

Rugămintea mare este să îmi lăsați în câmpul potrivit adresa corectă de email, ca să vă pot contacta, în cazul în care le câștigați. Atât! Hai că-i simplu, așa-i? Măcar concursul să fie, dacă viața de părinte e atât de provocatoare!