De două săptămâni, de când am renunțat la jobul meu și m-am apucat de freelancing 100%, volumul de muncă s-a triplat. Nu mă plâng: și satisfacția e direct proporțională cu acest volum, așa că toate bune până aici. Doar că, fiind extrem de ocupată și de axată pe muncă, am neglijat câteva aspecte esențiale ale vieții. Printre care și timpul petrecut în familie și cu prietenii.
Așa că am renunțat la ideea de a merge sâmbătă la o conferință pentru femei de afaceri și mi-am îndreptat atenția spre Master Blog Chef, primul show culinar din Iași în care bloggerii și jurnaliștii sunt concurenți. L-am înscris pe Etienne în concurs, că doar e pasionat de gastronomie și e bucătarul meu preferat (și personal), iar eu îi voi fi ajutor de bucătar și mă voi asigura că totul merge conform planului și creativității.
Așadar, sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 12:00, particip și eu la evenimentul organizat de Complex Popas Păcurari, în parteneriat cu magazinul meu preferat de home & deco – Frarom Shop.
Comenteaza