Activitate de octombrie

Emotia clasei intai, apoi emotiile examenelor de capacitate si de bacalaureat, iar apoi distractia si studiul din timpul facultatii. Toate au fost etape ale vietii mele si poate ca fiecare dintre noi le-a trait intr-un fel sau altul. Stiu ca mai sunt cateva zile pana in octombrie si o data cu aceasta data totul se trezeste din lenevelea verii: se intorc studentii, incepe facultatea, se da drumul la sarbatoare si la toate activitatile aferente sezonului. Populatia devine vrusc mult mai numeroasa si mai agitata, incepandu-se o batalie acerba dupa chirii si cazare in general. Eu ma bucur ca se reincepe activitatea si agitatia si sper sa aiba toata lumea parte de un sezon plin de succese.

Share:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle+

4 Comments

  • Yey! Ai pus afisu’ 😀

  • Andreea Marc septembrie 26, 2008 Reply

    evident :p e de vina melancolia clipelor de studentie de la cuza 🙂

  • Cuza…mama universitatilor…pamantul fagaduintei si deasemenea acoperisul bunaciunilor. la fel ca in reclama cu „mulsumesc mami” simt nevoia sa aplaud conducerea universitatii pentru modul in care a reusit sa atraga studenti.
    Sa nu va faceti iluzii , fiecare padure cu uscaturile ei dar la Cuza numai si numai fete extraodinare. de accea fac un apel prin intermediul acestui blogg catre toti colegii sa mergem si sa sustinem Marsul Clitoriselor incepand cu data de 1 octombrie in fata facultatii de economie si administrarea afacerilor

  • Andreea Marc octombrie 1, 2008 Reply

    ce ai mai cu fetele de acolo? :p sau ai vrea sa ai? :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.