Vineri, 14 octombrie 2011, am participat la emisiunea lui Carmen Sandu de la Tele M – Puls Economic. Carmen m-a invitat la ea în emisiune alături de colega mea, Paula Artenie, Director de Agenție la Icar Tours, pentru a vorbi despre Iașul în perioada sărbătorilor din octombrie și banii care rămân de pe urma pelerinilor.

Înainte de emisiune am umplut 3 pagini de subiecte pe care să le dezbatem, însă, evident, nu am reușit să acoperim nici măcar un sfert din toate propunerile. Așa că, foarte probabil că mă voi întoarce în emisiune și la alte ediții pentru a termina tot ce avem de spus.

Am lansat și un concurs, care se va desfășura în perioada 14 – 28 octombrie 2011. Premiul constă într-un sejur de 2 nopți de cazare cu mic dejun la Pensiunea Perla Bucovinei din Voroneț, un loc absolut mirific și plin de gazde primitoare.

Ce poți să faci pentru a te înscrie la tragerea la sorți? Intră în direct în fiecare vineri de la 17:10 sau trimite un e-mail la adresa [email protected] și spune-ți părerea despre cum putem aduce mai mulți turiști la Iași.

Puteți urmări emisiunea din 14 octombrie aici.

Sursa foto: capital.ro