Pe cât e de iubită de unii, ”luna cadourilor” poate pune o presiune destul de mare pe cei care ”trebuie” să le ofere. Și, ce-i drept, ne regăsim de multe ori în situația asta de a simți că e momentul să oferim un cadou cuiva, fie că e vorba de un partener de afaceri, fie că e vorba de cineva căruia am vrea să îi mulțumim. Și presiunea vine nu din faptul că ”trebuie” și nu ne-ar face plăcere, ci din faptul că nu suntem chiar atât de apropiați cu acei oameni și nu le știm preferințele sau nevoile. Și, uneori, chiar dacă le știm, parcă nu se cade să le iei ceva mult prea personal. Așa că, în astfel de cazuri, apelăm la un serviciu de genul www.debonaire.ro

Ce este Debonaire? Este un magazin online care vinde coșuri cu cadouri, perfecte pentru Crăciun și sărbători. De ce sunt perfecte? Pentru că e de ajuns să știi dacă destinatarul este femeie, bărbat sau copil și câteva preferințe minime, iar coșul este gata! Sunt cadouri generale, pe placul oricui, care sunt menite să aducă zâmbetul pe buze și să arate aprecierea celui care le oferă. Dai comanda online, plătești, iar coșul ajunge direct unde trebuie, fără să trebuiască să mai umbli prin toate magazinele, să alegi cadourile și să le împachetezi corespunzător.

Practic, dacă ai mai mulți clienți și vrei să le spui tuturor la sfârșit de an un mare ”Mulțumesc”, un astfel de site poate fi soluția optimă la cadouri corporate. La fel și în cazul cadourilor pentru familie, rude, prieteni, colegi. Sunt mulți, așa că trebuie să fii atent și la buget, că doar vrei să ai și tu ce pune pe masă de Crăciun! Iar prețurile de pe Debonaire sunt chiar decente și accesibile oricui caută coșuri cadou de Crăciun ieftine.

În plus, dacă ai intrat prin magazine zilele acestea, ai putut vedea, cu siguranță, înghesuiala enormă și forfota nebună după cadouri de Crăciun. De ce să alergi printre rafturi, să te ferești încontinuu de oameni morocănoși pe fugă, să intri în zeci de magazine până găsești ceva potrivit, când ai opțiunea de a cumpăra totul online, cu doar câteva clickuri?

Spor la cumpărături online și la oferit cadourile potrivite de Crăciun!

Foto: Debonaire.ro