După ce am postat luni articolul cu 20 de idei de cadouri de Paște în izolare, mi-am dat seama că tot îmi vin alte și alte idei, așa că am trecut la notat și, evident, la împărtășit cu voi. Păi dacă tot stăm în casă, vine și Paștele, măcar shopping online să facem și să ne mai bucurăm „suflețelul” de una-alta!

Încă 20 de idei de cadouri de Paște în izolare

1.Cămara moțului. V-am mai zis că tata e moț, adică ardelean din vârf de munte. Iar eu iubesc zona aia, oamenii de acolo și, mai ales, produsele lor. Așa că dacă vreți să faceți cadou sau să vă luați chiar voi niște produse bune din Ardeal, aveți la îndemână Cămara Moțului.

2.Fabrica de țuică. Din Ardeal, mergem în Neamț, la Fabrica de țuică, o companie care livrează atât în România, cât și internațional. Aici aveți foarte multe produse din care să alegeți: seturi cadou de cupru, carafe, vase, ceasuri de perete, cazane de cupru, sobe, soluții de curățare și igienizare și faimoșii trandafiri criogenați.

3.Cărți în engleză. Pentru iubitorii de limbă engleză sau pentru cei care vorbesc doar limba engleză, puteți să cumpărați cărți. Aveți la îndemână Okian, un site tare drag mie, unde găsiți atât de multe cărți bune în limba engleză, atât pentru adulți, cât și pentru copii, dar și comics, manga și o sumedenie de accesorii și cadouri.

4.Amazon. Cărți în engleză sau produse în alte limbi găsiți pe mai multe site-uri, dar dacă le vreți de la mama lor și dacă vreți să căutați cadoul potrivit într-un singur loc, intrați cu încredere pe Amazon

5.Ceai și cafea. Pentru pasionații de ceai, aveți la îndemână Arta ceaiului, un site pe care eu l-am descoperit în urmă cu mai mulți ani și de pe care am aflat o mulțime de informații despre ceai și despre tot ce ține de el. În materie de cafea, vă recomand fără doar și poate site-ul prietenilor mei de la Teo`s Cafe, care sunt pe piață de 10 ani și unde găsiți de la cafea boabe și cafea măcinată, până la accesorii, aparate și soluții pentru o cafea cu adevărat bună chiar la voi acasă!

6.Gameology. Ce putem să facem când stăm acasă? Să ne jucăm! Iar pe Gameology sunt adunate cele mai populare și mai faine jocuri de societate, boardgames, jocuri de perspicacitate, cărți de joc, puzzle, robotică și chiar tricouri de colorat. Aruncați un ochi! Credeți-mă: o să vă placă!

7.Haine… la fel. Să vă explic: Pe Haine de vis, găsiți seturi de haine la fel pentru mamă-copil sau pentru tată-copil, pentru cupluri, pentru întreaga familie sau personalizate, în funcție de ce aveți nevoie. Iar în această perioadă, la fiecare comandă primiți cadou o mască de protecție.

8.Produse pentru barbă și păr. Nu știu cum e la voi, dar eu tot văd statusuri de oameni care zic că de abia așteaptă să se tundă. Până ajungem toți din nou la saloane, ne putem lua online produse de îngrijire pentru acasă. Avem la dispoziție site-uri ca Haircare sau, special pentru bărbați, Barber Store.

9.Gentlemen`s Corner. Mai zic? Nu mai zic! Doar vă las linkul către site-ul Gentlemen`s Corner și de acolo vă descurcați voi.

10.Military shop. Pff, îmi plac la nebunie produsele de pe Military Shop. Iar dacă vreți să faceți cadou cuiva pasionat de drumeții în natură și de haine în stilul ăsta, atunci vă va plăcea și vouă site-ul ăsta!

11.Ceasuri. Ceasurile sunt unele dintre cele mai la îndemână cadouri. Cu atât mai mult acum, când timpul are o cu totul altă dimensiune. Așa că dacă sunteți în căutare de ceasuri pe care să le faceți cadou, intrați pe Watch Shop!

12.Ceasuri de lemn și accesorii. Dacă vreți altfel de ceasuri și niște accesorii inedite, atunci aruncați un ochi musai pe Wood Stock Shop!

13.Ceasuri smart pentru întreaga familie. Lăsăm la o parte ceasurile clasice și pe cele de lemn și trecem la ceasuri inteligente, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Le găsiți pe toate pe Xkids!

14.F64. Nu pot să cred că am uitat data trecută de F64, la fel, unul dintre site-urile dragi mie, unde găsiți o sumedenie de produse pentru toți pasionații de fotografie și tehnologie. De asemenea, dacă vreți să faceți un cadou unui blogger, vlogger, podcaster etc., musai să vă uitați pe F64!

15.Decor. Pentru cei pasionați de decor și de bun gust, vă recomand Xtdeco, un site unde veți găsi produse foarte faine din următoarele categorii: tapet magnetic, fototapet, panouri decorative și alte accesorii decorative de care vă veți îndrăgosti.

16.AlecoAir. Despre AlecoAir am mai scris mai demult. La ei găsiți o sumedenie de aparate, extrem de utile în casa oricărui om: umidificatoare, dezumidificatoare, difuzoare de arome, gadgeturi pentru monitorizarea somnului și a sănătății, aparate de aer condiționat, aparate anti-insecte, aparate pentru neutralizarea mirosurilor, dar și multe aparate special concepute pentru copii.

17.Scaune. Cum stăm toți acasă acum și ne-am mutat biroul acasă pe o perioadă nedeterminată, un scaun potrivit, confortabil și care să schimbe cu totul atmosfera de acasă e mai mult decât binevenit. Pe Scauneonline.ro, aveți tot felul de scaune, de la cele de birou și bar, până la cele pentru copii și fotolii.

18.Produse pentru casă și grădină. Pentru cei înnebuniți de decor pentru casă și grădină, vă las aici site-ul celor de la Decorino, care, în perioada asta, e plin de reduceri!

19.Personalizări produse. Când aveți un buget mai limitat și vreți să mergeți pe un cadou simplu și clasic, nu uitați de site-urile de personalizări produse, cum e epersonalizari.ro!

20.Sex Shop. Dacă ultimul punct din articolul trecut erau jucăriile pentru copii, am zis că în articolul de azi e musai să le trec și pe cele pentru adulți. Hai, nu vă mai rușinați așa! Distanțarea asta socială și fizică are și ea nevoile ei! Aveți muuulte opțiuni, iar eu vă las doar câteva dintre ele: Erotic24, Sex Shop, Erotica, Tingle. Să vă zic să mergeți pe mâna mea?

Bonus

Desigur, puteți opta direct și pentru site-urile specializate de cadouri, cum vă spuneam și data trecută. Iar azi vă las altele două, ca să aveți de unde alege: Giftology și shopaho.

Din ce am pus în articolul trecut, sunt site-uri care au reduceri speciale de Paște:

  • Elefant – până la 80%;
  • Libris – târg special cu reduceri la produsele pentru copii;
  • Best Values – experiențe duty free cu reduceri de 40% la parfumuri, machiaj și îngrijirea pielii; 50% la genți; + campanie specială cu produse cadou;
  • KitUnghii – de până la 70%;
  • DecoStick – transport gratuit la comenzile de peste 100 lei;
  • Site-urile cu jucării pentru copii: Noriel, Nichiduță, BestKids, Ookee, Jucărie, Din Povești. Și chiar sunt din povești, la cât sunt de frumoase, mai ales jucăriile de pe ultimele două site-uri.

Hai, inspirație la cadouri potrivite, spor la cumpărături și un Paște cu zâmbete, chiar dacă sunt de la distanță!