Castiga un magazin virtual cu “Link Your Business”

concursyourstartup2009

Ai o idee de afacere pentru un magazin virtual? “Link your business” te ajuta sa o pui in practica!

EStores.ro, platforma de comert electronic cu vanzare, iti pune la dispozitie primul tau magazin virtual, 6 luni de abonament “Professional” gratuit si consultanta pentru realizarea viziunii tale in functie de instrumentele puse la dispozitie pe website.

Si surpriza nu se opreste aici! Ziarul de Iasi iti pune la dispozitie 50.000 de afisari gratuite pe www.ziaruldeiasi.ro pentru promovare! Drag and Drop, agentie de publicitate online, iti ofera promovare timp de o luna gratuit pe trei website-uri din portofoliu (media-buying) plus consultanta pentru realizarea unui proiect de publicitate creativa pe Internet! Clubul “Oameni din Online”, in cadrul unei intalniri bilunare iti acorda sansa de a discuta cu specialisti din domeniu (managementului unui proiect online, promovare si marketing online, s.e.o., s.e.m. e-mail marketing) pentru a realiza un proiect cat mai complex si a avea sanse reale de reusita la start-up.


Alin Popescu, de la www.avocatnet.ro, iti face cadou volumul “Despre afacerile online si problemele lor juridice”.

Cu “Link your business” poti incepe un start-up in siguranta! Pentru ca esti informat de specialisti in domeniu! Te asteptam la eveniment!

Pentru a participa la acest concurs trebuie sa ne trimiti pe adresa [email protected] planul tau de afaceri, respectand urmatoarele coordonate:

1) Proiectul trebuie descris in 2 – 4 pagini, A4.

Schita trebuie sa contina: 1) ideea creativa a proiectului 2) ce problema rezolva sau nevoie acopera proiectul 3) piata tinta si concurenta 4) procesul de productie si furnizorii 5) descrierea echipei (atunci cand e cazul, sau daca aplica o societate comerciala care vrea sa isi extinda afacerea din offline in online) 6) idei pentru strategii de marketing (pe scurt) 7) vanzari preconizate 8 ) necesarul de finantare pentru dezvoltarea afacerii.

Pentru inspiratie in online, Estores (platforma de comert electronic) iti pune la dispozitie urmatoarele resurse: idei de afaceri, ghidul investitorului online, curs complet de comert electronic si servicii de optimizare web.

Cine poate participa la acest concurs? Cui se adreseaza?
Persoanelor fizice care au o idee de afacere si doresc sa inceapa un business online
Societatilor comerciale care doresc sa isi dezvolte afacerea din offline in online

Data limita: 25 martie 2009 (marele premiu este descris mai sus). Castigatorul va fi anuntat in cadrul conferintei. Ulterior si pe website.

Inca doua proiecte (respectiv locurile doi si trei) vor beneficia de la Estores.ro de 6 luni de abonament “Professional” gratuit si consultanta pentru realizarea proiectului in functie de instrumentele puse la dispozitie pe website.

In functie de rezultate si feedback concursul poate fi prelungit pana la data de 5 aprilie 2009.

Share:
TwitterFacebookLinkedInPinterestGoogle+

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.