Cred că sunteți toți de acord cu mine când spun că timpul trece al naibii de repede. Eu nici nu știu când au trecut cele 18 luni ale Rebecăi și parcă mai ieri eram însărcinată cu ea. Și când văd un nou-născut sau un copil mai mic decât ea îmi dau seama că nu prea îmi mai aduc aminte când era ea așa de mică sau ce făcea pe atunci. Noroc că am acest jurnal online și, mai ales, fotografiile cu ea. Multe multe multe fotografii!

Dar, pe lângă fotografiile pe care i le fac eu în fiecare zi cu telefonul, de departe preferatele mele sunt cele pe care i le-a făcut Cătălina de la Pic Me. E specializată pe fotografii cu bebeluși și copii, are toate decorurile posibile și, cel mai important, are o răbdare de fier. Pentru că cine a fost cel puțin o dată la o ședință foto cu copii știe prea bine ce chin este să îi faci să stea la poze și să îi prinzi și bine pe deasupra.

Prima dată i-am făcut fotografii Rebecăi la Pic Me când avea doar 3 săptămâni. Și s-a văzut clar diferența! Îmi venea să pup toate fotografiile alea! Apoi i-am făcut la 6 luni, când a fost primul ei Crăciun. Acum, la 18 luni, la al doilea ei Crăciun, i-am făcut o nouă ședință foto. Și se vede în fotografia de mai sus cât de minunat a ieșit și cum ne face să zâmbim în fiecare zi!

Dacă vreți să aveți și voi astfel de fotografii faine cu picii voștri, să știți că Pic Me organizează o nouă ședință foto de Crăciun. Cererile au fost atât de mari, încât nu au acoperit un singur weekend, adică cel în care am făcut și noi fotografii. Așadar, pe 5 și 6 decembrie e din nou Marea Pozăreală cu Pic Me! Sunați-o pe Cătălina la 0740 979 353 și programați-vă o jumătate de oră care va însemna amintiri pe viață!

Las mai jos oferta Pic Me cu servicii și tarife, precum și pagina de Facebook unde puteți vedea mai multe fotografii superbe cu cei mici!

marea pozareala