Săptămâna trecută am fost la Bacău pentru degustarea de vinuri de Iași organizată de Icar Tours. Ajunși acolo la prânz, am mers mai întâi să mâncăm pentru a putea munci cu stomacul plin și cu zâmbetul pe buze. Fiind foarte aproape de Prefectură, am mers la restaurantul care se află chiar lângă această instituție – Olive Garden.

De cum am intrat, am fost întâmpinați de un chelner amabil, dar nu în sensul ăla urât pupincurist, ci chiar profi. Ne-am așezat la masă, ne-am uitat peste meniu și nu știam ce să alegem din marea listă de mâncăruri care sunau foarte bine și care erau cu specific internațional.

Eu am ales o ciorbă de văcuță care chiar era ca acasă și un pui Jasmine (piept de pui cu ciuperci, smântână și orez). Cel mai bun cuvânt pentru a descrie mâncarea de la Olive Garden cred că e ”divin”. E exact așa cum trebuie să fie ca să ai acel zâmbet fără motiv pe față.

Singurul minus care i l-aș da ar fi poate prețurile puțin cam ridicate, un prânz ajungând cam la 50 de lei de persoană: felul 1 + felul 2 + 1 băutură.

În rest, îl recomand cu toată încrederea.