img_0125 img_01231

Studentii mei au prins gustul Relatiilor Publice. Efectuand una dintre temele de seminar, si anume organizarea unui eveniment, grupa 5 din anul 1 m-a surprins placut prin implicare si prin activitatile desfasurate.

A avut loc deja un concert rock organizat de ei si de astazi a inceput si o expozitie foto. Urmeaza o conferinta despre locurile de munca in perioada crizei, un training despre blogging si PR si o licitatie cu obiecte.

Puteti sa intrati in contact cu ei si sa aflati mai multe despre evenimentele lor accesand noul lor blog (tot tema de seminar) la aceasta adresa: http://csrpgr5.wordpress.com/

Sunt mandra de ei, deoarece sunt doar in anul 1 si deja au inceput sa organizeze evenimente. Dar si mai important, au inteles ce sunt si ce presupun Relatiile Publice. Este momentul micilor greseli din care ei trebuie sa invete, si noi o data cu ei. Recomand tuturor studentilor sa renunte la eterna practica la o institutie in care trebuie sa faca copii xerox si cam atat si sa se apuce de activitati propriu-zise de PR in cadrul orelor de seminar.