Când am primit propunerea Asociației Oricum de la București de a ține un training pe antreprenoriat în industrii creative la Iași nu am stat deloc pe gânduri. Pe lângă plăcerea pe care o am de a ține traininguri pe acest subiect, a intervenit dragul de cei de la Oricum, pe care îi știu de ani de zile, și dragul de domeniu.

Așa că, între 24 și 26 mai 2013, voi ține la Iași trainingul “Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative”, adresat celor care au o idee de proiect în industrii creative și își doresc să o transforme în afacere.

Vom vorbi despre idei de afaceri ale tinerilor, de modul de implementare al lor în regiune, de comunicare, financiar și capital uman. Ne vom dezvolta într-o atmosferă relaxată și vom crește idei până la punerea lor în practică.

Înscrierea la cursuri presupune completarea unui formular de participare. În Iași, cursurile se desfășoara în 2 sesiuni a câte trei zile, în Corpul Central al Universității de Arte George Enescu, Sala Senatului. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate la maxim 25 de persoane pentru fiecare sesiune. Agenda celor 3 zile precum si alte informații sunt disponibile pe site-ul proiectului www.crestetalente.ro. Mai multe informații despre cursuri și participanți găsiți și pe Facebook Event-ul dedicat trainingurilor.

Vă aștept la training!