Acum că e gata și identitatea brandului Andreea Marc ca agenție de PR, că am dat drumul la site și la pagina de Facebook, următorul pas este să formez echipa. Vreau să investesc în formarea unor oameni creativi și a unei echipe puternice, cu care să colaborez pe termen lung. De aceea, trebuie să îi aleg pe sprânceană și să las o perioadă de timp pentru a vedea cum lucrăm împreună. Iar cea mai bună metodă pentru a pune în aplicare planul meu în acest moment este un program de internship.

Ce caut?
–    Tineri din Iași dornici să învețe despre comunicare și PR, social media, organizare de evenimente, copywriting și training;
–    Cunoașterea foarte bună a limbii române și a limbii engleze, mai ales scris;
–    Timp liber pe care să îl folosească pentru dezvoltarea personală;
–    Creativitate și simț al umorului extrem de dezvoltate;
–    Bun simț și responsabilitate.

Ce trebuie să faci?
–    Să scrii texte în română și în engleză, pentru online și offline;
–    Să gestionezi conturi de Social Media;
–    Să concepi și să organizezi evenimente;
–    Să concepi și să realizezi campanii de PR;
–    Să concepi materiale de promovare;
–    Să participi la evenimente de profil.

Îți voi asigura tot suportul de care ai nevoie, îți voi pune la dispoziție resursele necesare și voi ține traininguri special pentru tine. Pentru că la sfârșitul internshipului vreau să știu că am oameni pe care mă pot baza și cu care pot lucra și financiar.

Internshipul durează 6 luni (iunie-decembrie 2013) și presupune un program flexibil, stabilit de comun acord, multe întâlniri, ședințe creative și evenimente.

Dacă vrei să lucrezi cu mine, aplică prin acest formular până la data de 26 mai 2013, ora 23:59. Dacă mai ai întrebări despre programul de internship înainte să aplici, poți să mi le adresezi la adresa contact@http://andreeamarc.ro.

Looking forward to working with you!