Joi organizez o conferință de presă pentru compania olandeză Yonder, așa că vă povestesc câte ceva înainte de eveniment. Ei bine, după 20 de ani de servicii de dezvoltare softaware în Olanda și România, Yonder aniversează și primii doi ani ai biroului din Iași. Aici muncesc 60 de specialiști IT, care informatizează administrațiile publice din Olanda, și care, în prezent, dezvoltă o aplicație experimentală folosind Google Glass, cel mai inovativ device al momentului.

Ochelarii Google vor putea fi testați de toți cei prezenți la eveniment, împreună cu alte două device-uri inovative. Tot ei vor fi primii care vor afla direct de la Ramon Zanders, Managing Director Yonder, modul în care România poate rămâne competitivă pe o piață globală de software outsourcing extrem de dinamică, valoarea pe care specialiștii ieșeni o pot aduce acestei industrii în plină expansiune precum și planurile pentru 2014 ale companiei la nivel local. Tot în cadrul conferinței vor exista câteva anunțuri atractive în exclusivitate.

Evenimentul are loc joi, 13 februarie 2014, ora 12:00, în sala Țiriac a centrului IDEO. Durata prezentărilor este de 30 de minute, urmate de cocktail și networking. Dacă faci parte din mass-media, din blogosferă sau din publicul interesat de gadgeturi pe piața de IT locală și vrei să participi la eveniment, scrie-mi la adresa contact@http://andreeamarc.ro.

Sursa foto: guardianlv.com