Final de iunie, final de jumătate de an. Și nici nu știu când a trecut, dar, cu siguranță a fost o jumătate de an extrem de plină. Și zic plină în cel mai frumos mod cu putință, fără să mă plâng de vreo ceva, că sigur nu am niciun motiv!

Pentru multă lume, a venit deja vacanța, concediul, relaxarea. Însă, eu zic că mai am câteva evenimente de bifat, apoi aș vrea să mă bucur și eu puțin de vară, de timp pentru mine, de cărțile mele, de Rebeca mea. Până atunci, sfârșitul lui iunie mă mai provoacă la trei evenimente la care vă aștept și pe voi!

  1. Digital Talks Iași, 24 iunie, ora 10:30, Hotel Bellaria – un workshop pentru actualii și viitorii bloggeri din Iași și din împrejurimi, organizat și susținut de Ana Nicolescu și Lavinia Pavel de la Parenting PR. Participarea este gratuită, iar înscrierea se face aici, până miercuri;
  2. Deschidere Fotograf Irina Mocanu Studio, 27 iunie, ora 18:00 – un eveniment de lansare a studioului foto, în care voi vorbi femeilor prezente despre încrederea în sine, despre feminitate și despre imperfecțiuni. Participarea este gratuită, iar înscrierea se face prin e-mail, așa cum scrie la detaliile evenimentului;
  3. Cartea Belvelor la Ateneu, 29 iunie, ora 18:30 – o discuție liberă cu autoarele cărții Femei perfect de imperfecte. Participarea este, la fel, gratuită. Vă promitem o seară relaxantă și o discuție lejeră, așa că vă așteptăm neapărat pe 29 iunie la Ateneul din Iași!

Și știu că am zis că în luna iulie nu îmi mai pun niciun eveniment, dar uite că fix în iulie e Social Media for Parents, eveniment la care încerc să ajung de câțiva ani. Anul ăsta m-am decis să mă duc, fie ce-o fi. Așa că, pe 19 iulie, voi fi la București, unde mă voi întâlni cu bloggerii de parenting și cu mulți oameni dragi din online. Și dacă tot merg la București, am plusat un pic și am zis să mă bucur de mai multe zile acolo. De aia, în săptămâna cu 19 iulie, mă găsiți în București, unde voi face maraton de întâlniri cu oameni faini. Dacă vreți să ne vedem prin capitală, dați-mi un semn și rezolvăm!

Foto: google.com