Astăzi începe Săptămâna Europeană a Sportului, care se va desfășura în perioada 7-13 septembrie 2015 și la București. Acțiunile de la București sunt organizate de Centrul de Creație, Artă și Tradiție – CREART, Asociația Junior Sport și Federația Sportului pentru Toți. Așa că, fiind susținători ai sportului și ai mișcării în general, am acceptat și noi cu mare plăcere să fim parteneri ai acestui proiect.

Astăzi, 7 septembrie, are loc o conferință de presă, care va anunța evenimentul și la care vor participa numeroase personalități din lumea sportului.

Pe 11 septembrie 2015, va avea loc la sediul UNEFS seminarul internațional cu tema ”România ocupă locul lll în Europa la obezitate infantilă. Ce facem?”, precum și lansarea portalului web Junior Hop.

Pe 12 septembrie 201, începând cu ora 11:00, în zona Copacul cu Cărți din Parcul Cișmigiu, intrarea Walter Mărăcinescu, se va desfășura evenimentul central al proiectului, cel mai mare șotron din lume ca număr de participanți. Practic, în Parcul Cișmigiu, în 100 de șotroane, vor sări minim 2.000 de persoane, de la copii și părinți, până la personalități. În paralel, vor avea loc demonstrații sportive de scrimă, judo, karate, kaisendo, shotocan, kobudo, gimnastică artistică și aerobică, dans sportiv, modern și latin, precum și demonstrații de majorete. În plus, primii 2.000 de participanți vor primi cadouri surpriză.

Află mai multe despre eveniment de pe site-ul www.juniorsport.ro și participă alături de copilul tău la cât mai multe activități sportive!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politică de confidențialitate.
I Accept