Ei bine, nu am crezut vreodată că voi organiza nunți și botezuri. Pentru că eu eram PR-ul care face doar evenimente business și se limitează la petrecerile de acasă. Doar că, în timp ce îmi organizam propria nuntă, mi-am dat seama că genul ăsta de evenimente pot fi chiar amuzante și merită să-mi pun creativitatea la bătaie pentru a da un strop de neconvențional și altor doritori. Mă gândesc că nu sunt singura nebună care își dorește o nuntă altfel. Iar după toate feedback-urile și cererile primite în legătură cu nunta mea, atât direct, cât și prin prisma articolului din Revista Atelierul, am hotărât că e chiar păcat să nu o pun în practică.

Și pentru că am zis că nu trebuie să amestec lucrurile, am făcut o nouă divizie în cadrul firmei mele, una de evenimente quirky. Ce înseamnă quirky? Neconvențional, amuzant, ciudățel, creativ, handmade, sau cum îmi place mie să spun, s-ar traduce prin evenimente organizate de Tapioca. Pentru că acesta este numele pe care l-am ales pentru noua divizie: exotic, energic, amuzant, nebun, cu bule creative – Tapioca.

Stai liniștit, nu mi-am propus să trăiesc din asta. O fac din dependența mea pentru creativitate și din dorința de a acoperi nevoile unei nișe. Și o fac cu o plăcere nebună. Vei vedea asta nu doar în evenimente, ci și în textele de pe site.

Așa că, de acum, ne întâlnim și pe următoarele plaiuri tapiocene:
Site Tapioca
Blog Tapioca
Facebook Tapioca
Twitter Tapioca
Pinterest Tapioca

Dacă îți place ideea și vrei să scrii despre ea, te poți folosi cu încredere de comunicatul de presă.

Aah, și nu uita să te abonezi la newsletter, dacă vrei să fii la curent cu nebuniile tapiocene!