Astazi e o dubla aniversare in viata noastra. In primul rand si cel mai important, astazi se implinesc cele trei luni din primul trimestru de sarcina. Se spune ca daca am trecut cu bine de aceste prime 12 saptamani, de acum sarcina va fi mai usoara. Gata! Perioada critica a trecut! Astazi la pranz mergem la doamna doctor sa ne spuna ce mai face bebe si sa ii faca un nou set de teste, printre care si cel pentru sindrom Down. Ne rugam sa fie totul bine si sa auzim aceleasi cuvinte ca si datile trecute: „E totul in standarde normale”.

A doua ocazie de sarbatoare este ca facem o luna de cand am lansat blogul de parinti. Suntem atat de entuziasmati cu sarcina, incat am investit foarte mult in acest blog si ne-am propus sa nu treaca o zi fara sa lasam cateva ganduri pe aici. Deja ne place mult acest proiect si i-am facut planuri mari pentru viitor. Dar, toate la timpul lor.

Asa ca astazi ne punem zambetul pe buze, suflam in lumanarea din prajiturica si ne incarcam bateriile pentru lucrurile bune care urmeaza sa vina in viata noastra.

Foto: mylusciouslife.com