Nu știu cât de multe v-am povestit eu despre mama mea, însă am o mamă super activă și workaholică, mai ceva ca mine. E în stare să lucreze și noaptea, motiv pentru care merge cu lejeritate și sâmbăta și duminica la serviciu. Încă din tinerețe a lucrat doar pe calculator, ținând evidențe, făcând tabele și redactând documente. Pe scurt, stă poate mai mult ca un tânăr cu ochii în calculator. Deh, vremurile se schimbă, iar mamele nu mai stau cu șorțul de bucătărie pe ele făcând clătite și ciorbe.

De aceea, pentru că monitorul ei e cam vechi și cam fuge imaginea, m-am gândit să îi facem cadou de Crăciun un monitor LCD LG W2040S-PN de la OKTAL. Are touch screen, 20 de inchi și unghiuri de vizibilitate de 170/160. Partea și mai bună e că l-am găsit și la reducere.

Și pentru că orice cadou trebuie să se potrivească cu persoana care îl primește și trebuie să satisfacă o anumită nevoie, cred că ideea de monitoare LCD reprezintă cadoul perfect pentru o mamă ca a mea. Am stat mult și m-am gândit ce să îi luăm. Dar când a venit vorba de nevoile ei, mi-am dat repede seama că degeaba îi fac cadou un robot de bucătărie nou, o canapea nouă sau eternele cosmetice. Mama stă 80% la calculator, așa că trebuie să am grijă de ochii ei și mai ales de confortul ei.