Uneori mă trezesc că e seară și eu sunt tot în fața laptopului, lucrând de zor la diferite proiecte. Da, iubesc ceea ce fac, clar, dar uneori cred că mă afund prea tare în muncă și uit de lucrurile esențiale ale vieții. Adică de mine și de acele momente de răsfăț pentru mine. Se cunoaște că Belva a lipsit din peisaj vara asta, nu? Stai liniștit, a lenevit destul și revine cât de curând cu multă energie.

Revenind la momentele de răsfăț, cineva mi-a trimis aseară un Invite to Like la pagina de Facebook a salonului de estetică Blooms Beauty. A fost ca un click, pentru că m-am deconectat de la muncă, am intrat pe site-ul lor și am început să răsfoiesc articol după articol. Și mi s-a făcut așa un dor de acele momente de răsfăț la salon, încât am zis că e musai să o las mai moale cu munca și să revin la vechile mele obiceiuri – petrecutul de ore întregi la salon. Doamne, ce dor mi-e de o microdermabraziune făcută ca lumea!

Și ca să câștig un pic de timp și să pot alerga pe la toți clienții și la toate evenimentele în timp util, m-am hotărât eu așa să merg și pe varianta unui machiaj semipermanent. Pentru că, să fim serioși, avem nevoie să simplificăm cât mai mult lucrurile. Iar dacă vorbim despre tatuaj sprâncene, e clar că timpul de aranjare scade semnificativ. Avem nevoie de asta ca de aer. Femeile cel puțin la fel de ocupate ca mine știu despre ce vorbesc, nu?

Sursa foto: blooms.ro