Lucrând într-o agenție de turism, mi-e imposibil să nu intru în contact cu diverse pensiuni și hoteluri din țară. Ultima pensiune pe care am vizitat-o și de care pur și simplu m-am îndrăgostit este Pensiunea Casa Doamnei din Voroneț.

Pensiunea are patroni noi din vara aceasta, când un domn i-a făcut-o cadou soției sale de ziua ei. Și de atunci, ea este hotărâtă să o transforme în cea mai frumoasă și mai primitoare pensiune din zonă. I-a făcut site nou, i-a schimbat logo-ul și sloganul, a cumpărat prosoape și lenjerie noi și personalizate, a angajat personal nou și calificat, a îmbunătățit meniul, a renovat pensiunea și i-a dat acel ceva care face diferența: atenția pentru detalii și noblețea.

E încă la început de drum, însă i-am auzit planurile și vă spun de pe acum că va fi cea mai bună cazare din Bucovina în cel mai scurt timp.

Eu una vă îndemn să mergeți acolo cu încredere și să petreceți sejururi pline de răsfăț într-o atmosferă pe care nu o veți uita. Aruncați un ochi pe site la www.casadoamnei.ro și aflați ultimele noutăți de pe pagina Facebook www.facebook.com/PensiuneaCasaDoamnei