logo cerere finantare

Joi, 3 iunie 2010, o echipă formată din specialiști și consultanți în programele de finanțare europeană din România a lansat online site-ul www.cerere-finantare.ro sub sloganul ”Pe înțelesul tuturor”.

Ideea a venit în urma solicitărilor constante ale clienților care aveau nevoie de un site bazat mai mult pe instrumente de lucru și proiecte de succes, decât pe articole din domeniu. Pentru că site-ul este proaspăt lansat, echipa Cerere-finanțare este hotărâtă să îmbunătățească permanent acest proiect pentru a îndeplini cerințele cititorilor și pentru a fi cât mai mult ”pe înțelesul tuturor”.

Site-ul prezintă ultimele noutăți privind liniile de finanțare și regulile acestora, proiecte care au câștigat și care au fost plusurile lor, concursuri și potențiali parteneri de afaceri. De asemenea, echipa Cerere-finanțare vă oferă consultanță pentru ideile dumneavoastră de afaceri, vă întocmește documentația pentru proiectele cu care aplicați pe un program de finanțare (cereri, planuri de afaceri, studii de fezabilitate, analize cost-beneficiu, formulare și anexe cerute) și vă coordonează implementarea cu succes a proiectelor câștigătoare.

Pe membrii Cerere-finanțare îi veți cunoaște pe parcurs atât în articolele scrise de ei, cât și în dialogurile pe care le veți avea pentru consultanță și realizare de proiecte. Până atunci, îi puteți găsi pe conturile rețelelor sociale de Twitter, Facebook, LinkedIn, Flickr și YouTube, dar și la adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 0743.681.540.