Pentru ca eram nevoita sa nasc cezariana si sa o provoc mai devreme de data probabila a nasterii (undeva intre 11 si 16 iunie) pentru a nu aparea complicatii, am stabilit ca voi naste pe 8 iunie, intr-o duminica. Doar ca mititica noastra ne-a dat planurile peste cap si a venit cand a vrut ea, fix cu o saptamana mai devreme. Adica pe 1 iunie, de ziua copilului. Asa ca trebuie sa ii trecem in jurnalul virtual si cateva date despre numerologie si astrologie:

Gemeni – Ziua persoanelor publice, a liderilor

Persoanele nascute pe 1 iunie se afla foarte adesea in atentia publicului sau analizeaza ultimele mode si tendinte din societate. In ambele situatii sunt preocupati sa vada sau sa fie vazuti intr-un context social. Este foarte posibil ca cei nascuti in aceasta zi sa manifeste interes pentru istorie, dar interesul lor se indreapta mai ales catre modul in care aceasta influenteaza prezentul.

Intr-adevar, nativii acestei zile isi mobilizeaza toate fortele pentru a fi la curent cu tot ce este de ultima ora: imbracaminte, conversatie, lectura si studiu in diferite domenii. Aceasta nu inseamna ca nativii zilei de 1 iunie sunt persoane sociabile.

Uneori, la un prim contact, ei pot parea indivizi extrovertiti, chiar exhibitionisti. Aceasta atitudine exteriorizata este de fapt in foarte multe cazuri doar o masca a unei personalitati izolate si singuratice. Ca atare, este foarte greu pentru oricine sa reuseasca sa cunoasca intr-adevar bine acesti oameni neobisnuiti, desi multi ar putea crede ca ii cunosc.

De asemenea, cei nascuti pe 1 iunie sunt adevarati maestri cand este vorba sa-si ascunda sentimentele si faptele. Intr-adevar, putin sunt admisi in lumea privata a unui individ nascut la 1 iunie. Nativii, barbati sau femei, traiesc rareori fara partener pentru ca urasc sa fie singuri.

Pentru a evita singuratatea, unii nativi ai zilei de 1 iunie se arunca in activitati sociale si reusesc sa se inconjoare de gurpuri intregi de prieteni si cunostinte. Rareori persoanele nascute in aceasta zi vor tolera ignoranta. Ei se mandresc cu vastele lor cunostinte despre o mare varietate de subiecte, desi cunostintele din domeiul lor de specializare s-ar putea sa nu fie chiar atat de profunde.

Oricum, in domeniul care ii intereseaza cel mai mult, ei depun eforturi foarte mari pentru a acumula o cantitate impresionanta de informatii. Deseori, persoanele nascute in aceasta zi au o usurinta deosebita in asimilarea limbilor straine si chiar aptitudini pentru sarcini care presupun dexteritate manuala.

Nativii zilei de 1 iunie au si un fler aparte in ceea ce priveste cunoasterea oamenilor, a nevoilor si dorintelor acestora. Datorita acesti caracteristici, ei pot fi agenti de vanzari excelenti pentru ca au un ochi bun in a „lua masura” unui posibil client.

De asemenea, oamenii nascuti la aceasta data ar putea fi detectivi extraordinari in cazul in care au energia si rabdarea de a suporta plictiseala si asteptarea pe care le presupune aceasta profesie solicitanta. Imbunatatirea puterii de concentrare, care nu este punctul lor forte, si cultivarea capacitatii de a se amuza singuri fara sa apeleze la stimuli externi sunt cruciale pentru dezvoltarea personalitatii lor.

Nativii au simtul valorii lucrurilor, fiind foarte buni cumparatori. In general, sunt foarte agili in manevrarea banilor. Datorita deosebitei aprecieri pe care o arata fata de produsele altora si talentului de a imita, nativii intampina adesea dificultati in constientizarea propriului potential creativ. Increderea in individualitatea lor este esentiala pentru evolutie.

Fara ea, chiar si cea mai mare capacitate de creatie se poate atrofia. In plus, oamenii nascuti pe 1 iunie trebuie sa gaseasca curajul de a face investigatii profunde asupra lor insisi. Cand descopera cine sunt si ce vor cu adevarat, nativii trebuie sa isi continue drumul indiferent de ceea ce gandesc partenerii sau prietenii.

SFATURI: Incearca sa te detasezi uneori de valorile societatii si de ceea ce asteapta altii de la tine. Ai curajul sa fii tu insuti intr-un mod cat mai profund si accepta-te asa cum esti. Descopera-ti punctele forte si pune-le in practica in ciuda adversitatilor.

PUNCTE FORTE:
Perceptie vizuala
Agil
Amuzant

PUNCTE SLABE:
Temperamental
Distras
Nerabdator

Ziua de nastere 1: personalitate

Fire puternica si independenta. Spirit de initiativa si organizare, calitati de lider. Gandire rapida si foarte inventiva. Majoritatea celor nascuti pe 1 sunt ambitiosi, competitivi, apti sa-si croiasca un drum in viata si dornici sa atinga succesul. Nu le place sa li se dicteze ce trebuie sa faca si au oroare de rutina. Curajosi, loiali si usor idealisti, au nevoie de un scop, o provocare, un tel. Detin darul minunat de a-i motiva pe ceilalti.

Ziua de nastere 1: defecte

Graba, incapatanare, gust pentru risc, agresivitate, individualism si tendinta de forta nota cand lucrurile nu evolueaza in directia sau in ritmul dorit.

Ziua de nastere 1: dragoste

Pasionati si inclinati catre extreme. Se aprind rapid, sunt predispusi la iubiri fulgeratoare, le place sa cucereasca. Au magnetism si o sexualitate plina de forta.

01.06.2014 – numarul destinului: 5

Numarul destinului = 5. Caracteristici generale.

Persoana care are numarul destinului 5 este foarte adaptabila, ii place aventura si doreste sa progreseze. Sunteti unul dintre cei care cauta mereu raspunsuri la tot felul de intrebari. Nu acceptati limitarile sau restrictiile, pentru ca iubiti libertatea si independenta. Nu suportati rutina si activitatile plictisitoare si nu sunteti tocmai omul care sa semneze condica zi de zi si sa termine la timp treburi migaloase. Pe de alta parte, aveti o excelenta capacitate de comunicare si va pricepeti sa ii motivati pe ceilalti. Ati putea fi un bun profesor sau indrumator. De asemenea, va place aventura, fie in planul mental, fie in cel fizic. Va place la nebuie sa explorati si sa fiti deschizator de drumuri. Puteti fi talentat in mai multe domenii, dar exista si riscul sa vi le irositi fara un scop.

Numarul destinului = 5. Calitati.

Numarul destinului 5 va confera o fire vesela. Va place sa traiti clipa si nu va preocupa ziua de maine. Va inconjurati cu oameni de aceeasi factura si incercati sa ii evitati pe cei prea seriosi sau prea pretentiosi. In ceea ce priveste latura profesionala, cautati activitati intelectuale, care va solicita mereu gandirea si creativitatea, si evitati rutina. Va pricepeti sa lucrati cu oamenii. Aveti o capacitate innascuta de a analiza rapid situatii complexe, dar dupa ce ati gasit rezolvarea, treceti imediat la altceva.

Numarul destinului = 5. Defecte.

Latura negativa a numarului destinului 5 va poate face sa deveniti iresponsabil in viata particulara si in afaceri. Va place sa traiti intens, intr-o perpetua aventura si riscati sa deveniti delasator si nepasator fata de cei din jur. In cazurile extreme, latura negativa a numarului destinului 5 va poate face sa deveniti foarte neserios in relatii si sa va urmariti numai propriile interese.

Personalitati nascute pe 1 iunie:

Morgan Freeman (actor), Alanis Moriseette (cantareata), Marilyn Monroe (actrita), Andy Griffith (actor), Mircea Cartarescu (scriitor), Robert Powell (actor), Heidi Klum (fotomodel), Monica Anghel (cantareata), Dante Alighieri (scriitor), Jason Donovan (cantaret)

Surse:
Astromax.eva.ro
Numerologie.eastrolog.ro

Foto: youtube.com