Am văzut deja care ar fi cele mai potrivite cadouri de 1 iunie pentru bebeluși, așa că e momentul să trecem mai departe, la următoarele categorii de vârstă. Astăzi, acoperim ideile de cadouri pentru copii între 1 și 3 ani.

Idei de cadouri de 1 iunie pentru copii între 1 și 3 ani

Deja începe perioada în care copiii descoperă piesele de LEGO și le iubesc atât de mult, încât nu se vor mai opri din construit. Și eu nu am văzut până acum copil care să nu iubească piesele de LEGO, mai ales că sunt atât de multe variante, în funcție de vârstă și de pasiunile fiecărui copil.

Jocurile de puzzle sunt și ele o opțiune perfectă atunci când vine vorba de cadouri pentru copii! Copiii adoră să nimerească locul pieselor și să formeze puzzle după puzzle. Asigurați-vă doar că alegeți un joc de puzzle potrivit pentru vârsta lor!

La această vârstă, copiii descoperă și mijloacele prin care să se deplaseze, cum ar mașinile fără pedale. Aici aveți două variante, în funcție de buget: mașinile clasice, pe care le trageți voi sau mașinile electrice, pe care le mișcați prin telecomandă.

Jucăriile de pluș, figurinele și păpușile sunt și ele perfecte pentru un cadou de 1 iunie. Dacă cel mic trece prin etapa de renunțare la scutece și utilizat olița, atunci recomand păpușile care fac asta.

Tot la capitolul pluș, puteți alege o jucărie interactivă de pluș. Copiii sunt topiți după un prieten de jucărie care poate să vorbească!

Jucăriile interactive și educative, care scot sunete sunt adorate de cei mici! Iată câteva exemple: jucărie „Învață cu mine alfabetul”, tobă cu mini și sunete, jucărie educativă din lemn.

Copiilor le mai place și când au un loc al lor, cum ar fi o masă de activități.

Și le plac la nebunie bucătăriile de jucărie! Puteți să investiți lejer într-o bucătărie de jucărie mai mare, pentru că o vor folosi mulți ani de acum încolo. Vor învăța de unde vin ingredientele, care sunt fructele și legumele, cum se gătește mâncarea și cum se pregătește masa.

Ce le mai place copiilor? Să mâzgâlească! Așa că le puteți lua o tablă magnetică, de care nu se vor mai sătura!

Pentru că se apropie vara, jucăriile de exterior sunt o alegere excelentă! Unde mai pui că, fiind mici, unele dintre ele pot fi folosite și în interior. Toboganul sau căsuța pot fi puse cu ușurință în sufragerie, iar leagănul poate fi montat în balcon (evident, în funcție de balcon).

Și, evident, nu uitați de cărți pentru copii, potrivite pentru micuții între 1 și 3 ani! E extrem de important să îi obișnuiți de mici pe copii în preajma cărților, să le descopere, să le îndrăgească, să le iubească!