Mai e foarte puțin până pe 1 iunie, ziua în care vom celebra toți copiii. Și chiar dacă anul acesta 1 iunie va fi cu totul diferit, chiar dacă vor lipsi petrecerile, concertele, spectacolele și activitățile publice de Ziua Copilului, e de datoria noastră de părinți să nu lăsăm această zi să treacă fără să o celebrăm așa cum se cuvine. Gândiți-vă că Rebeca mea împlinește pe 1 iunie 6 ani și va trebui să găsesc metode creative de a-i face o zi de naștere memorabilă în cel mai bun sens cu putință. 

Pe lângă petrecerile în casă, în familie, pe lângă dulciurile cumpărate sau făcute acasă, pe lângă tot timpul petrecut împreună în acea zi, mai e nevoie de ceva ce își doresc copiii foarte mult. Da, primul lucru pe care și-l doresc copiii de la noi e dragostea noastră. Al doilea lucru? Cadourile de 1 iunie!

Așa că am adunat mai jos câteva idei de cadouri pentru 1 iunie. În cazul în care nu sunteți părinții copilului și vreți să faceți cadou ceva unui copil, asigurați-vă că vorbiți, înainte de toate, cu părinții lui. Așa veți afla ce îi place, ce își dorește și ce are voie, astfel încât toată lumea să fie fericită. 

Pentru că vârsta copilului este unul dintre cei mai importanți factori în alegerea cadoului, am împărțit lista mea în mai multe articole. Astăzi, vorbim despre cadourile pentru bebeluși, adică pentru ființele alea mici și drăgălașe de până într-un an. Evident, am pus la fiecare linkuri directe de unde le puteți găsi și cumpăra, ca să vă fie mai ușor.

Idei de cadouri de 1 iunie pentru bebeluși

1.Salteaua muzicală

În primele luni de viață, copilul petrece cel mai mult timp pe spate. Saltelele muzicale cu tot felul de activități care să-l țină activ sunt cele mai potrivite.

2.Centru de activități

Dezvoltarea copilului este esențială în primele luni, așa că are nevoie să își antreneze abilitățile cu jucării potrivite. Un centru de activități ca acesta este preferat atât de părinți, cât și de copii.

3.Puzzle magnetic

Copiii și în special bebelușii sunt înnebuniți să găsească și să descopere lucruri. Și da, și să le ascundă! Acest tip de jucărie cu puzzle magnetic este potrivit și recomandat lor.

4.Mingi trăsnite

Culori și texturi diferite, care învață bebelușul să prindă, să atingă, să distingă. Așa arată un set de mingi trăsnite.

5.Instrumente muzicale

Bebelușii adoră sunetele și muzica, așa că unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru ei sunt instrumentele muzicale special create pentru această vârstă.

6.Cuburi educative

Ce mai adoră bebelușii? Să construiască, în timp ce descoperă culori, forme și animale simpatice sau obiecte interesante. Așa că un set de cuburi educative este cadoul perfect pentru bebeluși.

7.Piramida

Pe același principiu ca la cuburi, avem și piramidele din cupe sau piramidele muzicale cu inele

8.Cursa de aventuri

Odată ce începe să meargă de-a bușilea, bebelușul se va băga peste tot, în dorința lui de a descoperi cât mai multe lucruri din tot ce se întâmplă în jurul lui. Așa au apărut cursele de aventuri, niște jucării special create pentru bebeluși.

9.Oglindă pentru bebeluși

Ați văzut vreodată vreun bebeluș care se descoperă în oglindă? Îți vine să-l mănânci la cât e de drăgălaș, cum se minunează el de ce vede acolo. Tocmai de aceea au fost concepute oglinzi speciale pentru bebeluși, care pot fi așezate în orice formă.

10.Cărți pentru bebeluși

Da, copiii trebuie să se obișnuiască de mici cu forma cărților, chiar dacă materialele din care sunt făcute sunt diferite la vârsta lor. Iată mai jos câteva exemple de cărți pentru bebeluși: Soft Book, Carte interactivă cu melodii și sunete, Carte educativă senzorială, Carte cu activități, Set cadou.

   

Revin cât de curând cu celelalte părți ale articolului, pentru următoarele etape de vârstă și cadourile potrivite lor!