Uite că am ajuns și la categoria de vârstă în care se încadrează și Rebeca mea. Adică la 5-7 ani, perioada în care trecem la un alt nivel și copilul știe clar ce vrea. Tocmai de aceea, am făcut lista împreună cu ea. Iar unele dintre cadourile de mai jos au fost deja comandate pentru ziua ei de naștere, de pe 1 iunie.

Jucăria care a făcut cap de afiș pe lista de dorințe a Rebecăi de anul acesta este păpușa Evi Love cu setul de campare. Un fel de păpușă Barbie, dar de dimensiuni mai mici, pe care Rebeca o îndrăgește foarte mult. Nu trece zi fără joc de rol și joacă cu păpuși și figurine.

Pe același principiu, am comandat și casa de păpuși Maia, înaltă de 1 m, care să strângă laolaltă toate păpușile mici și să facă împreună o mega-petrecere.

A urmat îndeaproape Salonul de înfrumusețare, un cap de păpușă cu păr lung și accesorii, căreia poate să îi facă ce vrea ea, exact ca la salon. Inclusiv demachiere, ce știți voi? Asta ca să aranjeze și ea un păr lung cât îi prind eu coada de 55 cm.

De pe lista unei pasionate de muzică nu putea lipsi instrumentul muzical, prezent în diferite forme pe fiecare listă cu dorințe de cadouri. De data aceasta, a optat pentru o chitară roșie de lemn, pe care de abia așteaptă să o pună la treabă. Dacă aveți și voi copii pasionați de muzică, puteți opta și pentru o chitară electrică cu difuzor încorporat sau un stativ cu microfon, selfie-stick și efecte. V-am zis eu că trecem la alt nivel, da?

Spirit liber, pasionată de aer liber și amatoare de senzații tari, Rebeca a pus pe lista de dorințe și un skateboard. În aceeași direcție, puteți alege biciclete, role, trotinete sau tot felul de jucării de exterior și articole sportive.

Pasionată și de creație și creativitate, Rebeca a mai ales un set Aquarellum (evident, cu cai), un set de mărgele adezive (model unicorn), sfânta și nelipsita plastilină, precum și setul de creație cu tatuaje pentru copii, bineînțeles cu sclipici.

Nu putea lipsi nici vestimentația dorită, mai exact o rochie de prințesă, asigurată de bunici. Copiii sunt înnebuniți după costume, așa că aveți și voi de unde alege, dacă aruncați un ochi pe Articole de petreceri sau Costume de carnaval.

Bineînțeles, lista era mult mai lungă. Muuult mai lungă. Așa că am luat ideile de acolo și le-am pus aici, ca să le avem pentru perioada următoare și ca să vă ajute și pe voi la inspirație pentru propriii copii.

Prima pe lista de rezervă stă o bucătărie mare, pe care și-o dorește de ceva vreme. A avut până acum una mai mică, așa că e momentul să treacă la un alt nivel, așa cum zice și ea. Adevărul e că la cât m-a văzut gătind în perioada asta, e clar că vrea și ea spațiul ei de desfășurare.

Nu lipsesc nici seturile creative: setul de detectiv, setul de magician, setul cu 50 de jocuri de societate.

Pentru că e perioada de pregătire pentru școală și scrie mult cu stiloul acum, ne-am gândit că un stilou personalizat, special pentru copii, poate fi un cadou excelent. A fost și ea de acord și l-a ales, evident, pe cel cu unicorn.

Și pentru că generația lor e generația digitală, care învață foarte bine cu ajutorul tehnologiei, noi vă recomandăm și o tabletă educativă. Rebeca face pe ea de la puzzle-uri până la activități cu cifre și litere, de la jocuri de concentrare și logică, până la cele de creativitate.

Am lăsat la urmă acele elemente nelipsite din cadourile pentru Rebeca, acele cadouri care ar trebui făcute în fiecare zi copiilor – cărțile! De la cărți de povești, până la cărți educative și cu activități, în funcție de pasiunea și nivelul fiecărui copil.

La final, vă mai las și linkurile generale pe categoria de vârstă 5-7 ani de la Noriel, Best Kids, Ookee, Nichiduță și Gameology, ca să fie cu adevărat plină doza de inspirație! Și vă mai spun nu doar spor la cumpărături, ci mai ales „Un 1 iunie plin de zâmbete, îmbrățișări și copii fericiți!”.

Citește și:

Idei de cadouri pentru copii între 3 și 5 ani

Idei de cadouri pentru copii între 1 și 3 ani

Idei de cadouri pentru copii de până într-un an