Mă uit și acum la cele câteva fotografii alb-negru cu mine de când eram mică sau cu toți oamenii dragi care acum nu mai sunt. Și le mulțumesc părinților mei că acum mulți-mulți ani au surprins acele momente. Că acum pot duce amintirea lor mai departe și că îi pot arăta Rebecăi cum arătau super-eroii copilăriei mele și cum arăta mama ei în copilărie.

Așa că acum, când avem la îndemână toată tehnologia necesară și toată priceperea fotografilor profesioniști, nu ratăm nicio șansă de a păstra pentru totdeauna aceste momente speciale. Și uite așa, în fiecare an, înainte de sărbătorile de iarnă, noi #CrăciuFIM. Adică mergem în studio la Irina Mocanu și ne distrăm cu o ședință foto în decoruri altfel de Crăciun, ca un pre-cadou pentru fiecare dintre noi.


Anul acesta a fost o ședință foto cu adevărat specială, din mai multe motive:

  1. I-am avut alături, pentru prima dată, pe părinții mei și am putut face fotografii împreună;
  2. E primul Crăciun după divorț, dar asta nu ne-a împiedicat să fim împreună, alături de Rebeca și în acest moment;
  3. Ne-am bucurat de două decoruri perfecte, create de mâinile pricepute ale fetelor de la Saria.

© 2019 Fotograf Irina Mocanu

Și ca de obicei, ne-am lăsat pe mâinile Irinei Mocanu, fotograful meu de suflet, care anul acesta împlinește 10 ani de când surprinde prin obiectivul ei cele mai frumoase fotografii. Chiar a fost o ședință foto extrem de reușită, pe perioada căreia ne-am simțit minunat, fiecare dintre noi. Atât pentru că eram gătiți și în centrul atenției, dar mai ales pentru că eram împreună. Și e musai să trăiți și voi acest sentiment!

Cum puteți participa și voi la CrăciuFIM? Dați Join la evenimentul de pe FB, vă alegeți ziua și ora din perioada 15 noiembrie-15 decembrie și o contactați pe Irina pentru cele trei variante de ședințe foto pentru iarna lui 2019: Snowflake, Gingerbread sau Toffee Nut! Partea și mai interesantă este că puteți merge la ședințele foto CrăciuFIM în orice formulă preferați: în familie, în doi, cu animalul de suflet, cu colegii de școală sau de serviciu, cu familia extinsă, cu gașca de prieteni, cu întreg grupul din care faci parte și tot așa. Pentru că studioul e imens, decorurile sunt generoase, iar Irina este extrem de deschisă la tot ce înseamnă „o altfel de ședință foto de Crăciun”.

Am pus pe pagina de FB a Rebecăi un album foto cu câteva dintre fotografiile pe care ni le-a făcut Irina anul acesta la CrăciuFIM, așa că puteți să aruncați un ochi acolo, apoi să vă prindeți repede locul la ședința foto de Crăciun pe anul acesta! Pentru amintiri și zâmbete pe viață!

© 2019 Fotograf Irina Mocanu