Pe Irina am cunoscut-o în urmă cu trei ani, la unul dintre muuultele evenimente de parenting la care am participat. Ea povestea cât de relaxată s-a dus singură să nască cel de-al treilea copil, eu încă eram temătoare de sarcina mea (despre care aflasem de curând) și de tot ce venea la pachet cu ea. Adică, un munte de necunoscut!

Irina este instructor Hand in Hand Parenting, un concept de creștere a copiilor cu care eu rezonez din plin. De ce? Pentru că sunt adepta parentingului cu blândețe, a conectării cu cel mic, a comunicării deschise între părinți și copii, a iubirii necondiționate, a ascultării și a empatiei, a accentului pus pe încredere, imagine de sine și copii fericiți care vor deveni adulți împliniți. Nu da ochii peste cap și nu emite acea judecată falsă cum că astea ar fi povești de adormit copiii, așa, doar în teorie. Eu știu că metodele astea funcționează de minune! Le aplic în fiecare zi cu Rebeca mea, iar rezultatele se văd în fericirea ei și în sănătatea mea mentală. Și știi prea bine ce importantă este sănătatea mentală a unei mame care s-a săturat să o tot ia razna!

Eu una țin foarte mult să îmi mențin această sănătate mentală. Mai mult, țin foarte mult să particip tot timpul la evenimente, să fiu în contact cu informațiile din parenting și cu ceilalți părinți. Tocmai de aceea, m-am înscris la cursul Starter Hand in Hand Parenting pe care îl va ține Irina Nichifiriuc începând de săptămâna viitoare, curs la care îți recomand să te înscrii și tu!

Sunt sigură că te întrebi de ce copilul tău face anumite lucruri care ție ți se par nelalocul lor și, mai ales, ce poți să faci ca ele să nu se mai întâmple. Sunt cazuri diferite și, totuși, atât de asemănătoare: copilul face crize de nervi, refuză mâncarea, lovește copiii și adulții, plânge când trebuie să meargă la școală sau la grădiniță, iar ție îți vine pur și simplu să țipi la el și să îți iei câmpii.

Stai liniștit! Toți suntem părinți și avem acele momente în care simțim că nu mai putem. Însă, există metode și instrumente foarte ușor de aplicat, pentru a reduce la minimum aceste momente grele din viața oricărui părinte. Care sunt ele? Ei bine, le afli pe îndelete de la Irina, dacă te înscrii alături de mine și de ceilalți părinți la cursul Starter Hand in Hand Parenting.

Cursul durează două ore pe săptămână și se întinde pe o durată de șase săptămâni. Știu că poate ți se pare cam mult la prima vedere, însă, crede-mă că după cele șase săptămâni vei vrea să continue! Sunt două zile și două intervale orare din care poți alege varianta potrivită pentru tine: marți, de la ora 10:00, sau miercuri, de la ora 18:00.

Pe lângă informațiile prezentate de Irina la curs, vei mai avea acces la materiale video cu fondatoarea Hand in Hand Parenting, la materiale cu instrumente clare de parenting, la o comunitate faină de părinți care înțeleg și nu judecă!

Știu că vrei să fii și tu acolo, la curs, alături de noi! Crede-mă că vei găsi acea oază de liniște de care ai nevoie să îți verși oful, să fii înțeles și, mai ales, să găsești soluții! Dă click pe pagina evenimentului, citește toate informațiile și detaliile de care ai nevoie, apoi completează formularul de înscriere și hai la curs!

Foto: momtastic.com